Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ενας στους τέσσερις Γερμανούς έτοιμος για "κοριό"


Ένας Γερμανός στους τέσσερις δηλώνει έτοιμος να δεχθεί να του εμφυτευτεί υποδορίως ένας "ηλεκτρονικός κοριός" αν έχει κάποιο όφελος από αυτόν, δείχνει δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στη Γερμανία. 
Το 23% των Γερμανών δηλώνει έτοιμο να του εμφυτευτεί ένας τέτοιος μικροεπεξεργαστής αν αυτό έχει "κάποια πλεονεκτήματα", σύμφωνα με τη 
δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα χιλίων ανθρώπων και δόθηκε στη δημοσιότητα με αφορμή τα εγκαίνια σήμερα στο Ανόβερο, στη βορειοδυτική Γερμανία, της Cebit. 

3ο Συνέδριο της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση

nka_3_synedrio_2.gifΟλοκληρώθηκε αργά την Κυριακή 28/1 το 3ο Συνέδριο της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση που ξεκίνησε τις εργασίες του την Παρασκευή 26/2 στην ΑΣΟΕΕ. Το 3ο Συνέδριο της νΚΑ υπερψήφισε πολιτική απόφαση και εξέλεξε το νέο Κεντρικό Συμβούλιο της οργάνωσης. Σε πολύ ώριμο κλίμα η συζήτηση και η διαδικασία των αποφάσεων. Με νέα ορμή και νέα αρχή οι νέοι αγωνιστές της νΚΑ Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε μετά από μια πλούσια προσυνεδριακή διαδικασία που ξεκίνησε το καλοκαίρι με την κατάθεση των κειμένων Θέσεων. Ακολούθησε ο ανοιχτός προσυνεδριακός διάλογος με την κατάθεση άρθρων και απόψεων και η συζήτηση στις Οργανώσεις Βάσης, που ολοκληρώθηκε με την εκλογή των αντιπροσώπων για το Συνέδριο. Μαζική ήταν η παρουσία νέων αγωνιστών στην πρώτη, ανοιχτή, μέρα του Συνεδρίου. Ο αριθμός των αντιπροσώπων σημείωσε σημαντική αύξηση σε σχέση με όλες τις προηγούμενες διαιδκασίες, που δείχνει την ανάπτυξη της νΚΑ σε πιο πολλές πόλεις και με πιο πολλές ΟΒ.


Α.Σ.Κ.Ε: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Την ένταξή μας στην ΟΝΕ επεδίωξαν οι Γερμανοί τραπεζίτες και επιχειρηματίες, για να μας εκμεταλλεύονται αγριότερα, και όχι ο ελληνικός λαός, ο οποίος ουδέποτε μέχρι σήμερα ούτε ενημερώθηκε ούτε ρωτήθηκε για ο,τιδήποτε σχετικό με την Ε.Ε.Τα στοιχεία, λοιπόν, δεν τα "μαγείρεψαν" τότε οι "απατεώνες Έλληνες", αλλά οι Γερμανοί με τον υποτελή τους κ. Σημίτη.

Εισήγηση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Η.Διώτη - Επίκαιρη επερώτηση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική ασφάλιση «Τα τρία "δεν" του ασφαλιστικού, γίνανε τρία απερίφραστα "ναι"»




«Τα τρία δεν του ασφαλιστικού, έχουν μετατραπεί σήμερα σε τρία απερίφραστα «ναι»: Ναι στην άμεση ή έμμεση αύξηση των γενικών και ειδικών ορίων συνταξιοδότησης. Ναι στη μείωση των συντάξεων. Ναι στην έμμεση αύξηση των εισφορών των εργαζομένων και στην περιστολή των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων, στο πλαίσιο της νεοφιλελεύθερης αποδόμησης του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη στην εισήγησή της, στο πλαίσιο της επίκαιρης επερώτησης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την «εξασφάλιση της βιωσιμότητας και του δημόσιου και αναδιανεμητικού χαρακτήρα του ελληνικού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης», που συζητήθηκε στη Βουλή. Η εισήγησή της έχει ως εξής:

Κ.Κ.Ε: Σχόλιο του Γραφείου Τύπου για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά 1/3/2010


Η συμφωνία παράδοσης των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην κοινοπραξία αραβικών και γερμανικών μονοπωλιακών ομίλων αποτελεί ένα νέο επεισόδιο που έρχεται να προστεθεί στη μακρά εγκληματική πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ ιδιωτικοποίησης και παράδοσης του στρατηγικού αυτού κλάδου της οικονομίας στο κεφάλαιο. Οι συνέπειες αυτής της πορείας δεν περιορίζονται μόνο στη συνεχή αφαίρεση δικαιωμάτων των εργαζομένων του κλάδου. Αφορούν την προάσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων και το μέλλον της εγχώριας παραγωγής.




Επεισοδιακά ολοκληρώνονται οι επαφές Ρεν με την πολιτική ηγεσία-Δακρυγόνα έριξε η αστυνομία στους αριστερούς διαδηλωτές


Στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει το απόγευμα στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον από την επίσκεψη του Όλι Ρεν στην Αθήνα.
Ο Φινλανδός επίτροπος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση είχε διάρκεια 40 λεπτών και μετά το πέρας της δεν έγιναν δηλώσεις.
Ακολούθησε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδο.
Έξω από το υπουργείο Εργασίας σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια. Όπως μετέδωσε το Μega, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση με αφορμή την επίσκεψη του Επιτρόπου, επιχείρησαν να να σπάσουν τα κάγκελα που βρίσκονται έξω από το υπουργείο και να μπουν στο κτίριο.
Η κίνηση αυτή έγινε μόλις αντιλήφθηκαν ότι ο Όλι  Ρεν έμπαινε από την πίσω είσοδο του υπουργείου.
Επικράτησε ένταση και οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους διαδηλωτές, κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

ΑΠΕ 
Πηγή:www.in.gr

Όλοι την Πέμπτη 4 Μάρτη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ !


Εργαζόμενε, εργαζόμενη, νέα, νέε, άνεργε

Κάτω οι νέοι φόροι.
Καμία μείωση μισθού, κανένα κόψιμο στον 14ο μισθό
Πραγματικές αυξήσεις τώρα σε μισθούς και συντάξεις, μέτρα προστασίας για τους ανέργους.
Να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο. Να καταργηθούν τα προνόμιά του.
Όλοι την Πέμπτη 4 Μάρτη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα.
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα.
Για να αποκρούσουμε τα άγρια μέτρα της κυβέρνησης, της Ε.Ε., της πλουτοκρατίας.
Σοκ και δέος να νοιώσουν αυτοί, ΟΧΙ εμείς!


Απάντηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στην πρόσκληση για συνάντηση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης


Στην πρόσκληση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Α. Λοβέρδο για συνάντηση, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα απάντησε με την ακόλουθη επιστολή:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Κύριε υπουργέ
Στην πρόσκληση που απευθύνετε σε εμένα ως εκπρόσωπο του ΚΚΕ για συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να συζητήσουμε ζητήματα της αρμοδιότητάς σας, απαντώ αρνητικά.
Η άρνησή μας οφείλεται στο γεγονός ότι είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνάντηση δεν μπορεί να προσφέρει ενημέρωση, γιατί είναι γνωστό τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση με πρόσχημα τα ελλείμματα και το χρέος, προκειμένου να προχωρήσουν τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση χτίζει πάνω σε συντρίμμια κεκτημένων


«Η έξοδος από την κρίση δεν χτίζεται πάνω στα ερείπια του ασφαλιστικού, στην εκτίναξη της ανεργίας και στη βίαιη μείωση των εισοδημάτων της πλειοψηφίας της κοινωνίας», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, αντιδρώντας στην ομιλία του πρωθυπουργού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Κοινή επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιούν τη Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010 ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρας και ο Λόταρ Μπίσκι, Πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκή Αριστερά


Ο Π.Τριγάζης,η Ρένα Δούρου και ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια.


Στην αντιπροσωπεία μετέχουν οι Ρένα Δούρου, υπεύθυνη Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΣΥΝ και Π. Τριγάζη, υπεύθυνο του Τμήματος Εξωτερικής πολιτικής του κόμματος.
Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της  Κυπριακής Δημοκρατίας Δημ. Χριστόφια, τον Πρόεδρο της Βουλής Μάριο Κάρογιαν και τους προέδρους των  κομμάτων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του K.K.E για την τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο 1/3/2010

Η θέση του πρωθυπουργού, ότι οι θυσίες που θα κάνει ο λαός είναι για την πατρίδα, είναι πελώριο ψέμα. Τα άγρια μέτρα που θέλει να επιβάλει, μαζί με την ΕΕ, υπηρετούν αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Πατριωτικό καθήκον για το λαό είναι να ξεσηκωθεί για να τα αποκρούσει και να επιβάλει το δίκιο του.


Άθλιοι υπηρέτες της αστικής τάξης-Πλύση εγκεφάλου από τα αστικά ΜΜΕ



Όποιος άκουσε χτες το μεσημέρι τον Παπανδρέου να λέει το αμίμητο «συγκινούμαι όταν με σταματούν στο δρόμο και μου λένε "για την πατρίδα και τον μισθό μου να θυσιάσω"», μπορεί και να ξαφνιάστηκε, καθώς τέτοια εικόνα στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει. Γιατί, άλλωστε, να αυτοχειριαστεί ο εργαζόμενος για τους καπιταλιστές που τον σφάζουν καθημερινά; Οσοι, όμως, διαβάζουν εφημερίδες ή βλέπουν τηλεοπτικά δελτία, είχαν ήδη ακούσει μέρες πριν από τους δημοσιογράφους να αναφέρονται σε δεκάδες τέτοιου τύπου απρόσωπες «ιστορίες», για κάποιους που δήθεν έσπευδαν να στηρίξουν την κυβερνητική προσπάθεια. Οι δημοσιογράφοι προετοίμαζαν το κλίμα γι' αυτό που ο Παπανδρέου θα παρουσίαζε ως προσωπική του εμπειρία, ώστε να φανεί σαν πραγματικό.

Η δημοσκόπηση της MRB.15 % η διαφορά ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ,ανεβαίνει η άκρα δεξιά.

Η δημοσκόπηση της MRB για την REAL NEWS της Κυριακής πέρα από τα επιμέρους στοιχεία για τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση (με τα οποία συμφωνεί η πλειοψηφία παρόλο που τα θεωρεί κοινωνικά άδικα !) έχει και μια πρόθεση ψήφου για τα κόμματα.Με δεδομένο ότι το γκάλοπ είναι πανελλαδικό σε 2.000 άτομα έχει κάποια αξιοπιστία.Βέβαια διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας γνωρίζοντας το "μαγείρεμα" που γίνεται για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες της έρευνας.




Να ανατρέψουμε τον εφιάλτη που μας ετοιμάζουν

Να συνεχίσουμε τους αγώνες με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα για ν’ ανατρέψουμε τον εφιάλτη του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα. Αυτό είναι το άμεσο και πρωταρχικό καθήκον που μπαίνει επιτακτικά στον εργαζόμενο λαό και πιο πιεστικά στις δυνάμεις της Αριστεράς που οφείλουν να πρωτοστατήσουν.
Εχουν καθήκον και υποχρέωση να οργανώσουν την πάλη του κόσμου της δουλειάς και της νεολαίας για να υπερασπίσουν τη δουλειά τους, τη ζωή τους, το μέλλον τους.
Η γενική απεργία στις 24 Φλεβάρη, οι δεκάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν στην Αθήνα αλλά και σε δεκάδες πόλεις της χώρας ανέδειξαν τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων για να παλέψουν για την ανατροπή της επίθεσης. Ανέδειξαν επίσης ότι οι δυνάμεις της Αριστεράς ήταν αυτές που στήριξαν ουσιαστικά την απεργία όπως και τις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, γεγονός που έγινε αντιληπτό από όλους όσοι διαδήλωσαν.

«Λοκ άουτ» στη Μυτιλήνη

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου οι ιδιοκτήτες των εφημερίδων   «Αιολικά Νέα» και Κυριακατικά Αιολικά» εσκεμμένα και σχεδιασμένα προέβησαν σε αναστολή λειτουργίας, αφήνοντας εν ψυχρώ χωρίς δουλειά και εισόδημα 20 εργαζόμενους-ες.  (Να σημειωθεί ότι η εν λόγω εφημερίδα είχε μοιραστεί  Βραβείο Περιφερειακού Τύπου της Χρονιάς 2005 και αποτελούσε από τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις του νησιού!!!).
    Ήδη από το Σάββατο 20/2/ όταν και με πρωτοβουλία του ΣΕΜΕΛ (Σωματείο Εργαζομένων στα ΜΜΕ Λέσβου) συγκροτήθηκε η απεργιακή επιτροπή με τη συμμετοχή και άλλων σωματείων, πρωτοβουλιών και εργαζομένων, οι συνάδελφοι από τα Αιολικά Νέα μας ενημερώσαν για το κλίμα τρομοκράτησης των εργαζομένων  που επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, η εργοδοσία καλούσε έναν έναν εργαζόμενο εκβιαστικά για αλλαγή της κλαδικής τους σύμβασης από εξειδικευμένο εργαζόμενο σε υπάλληλο γραφείου. Παρά τις πιέσεις κανένας εργαζόμενος δεν δέχτηκε την αλλαγή των συμβάσεών και όχι μόνο..αυτό αλλά είχε το θράσος –σύμφωνα με τη αντίληψη της εργοδοσίας- να κατέβει μαζικά στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 24/2.

ΚΚΕ(μ-λ): καταγγελία για την επίθεση στη κοπέλα στα Χανιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η νέα φασιστική επίθεση σε βάρος 27χρονης Χανιώτισσας αποτελεί πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας. Μας ανησυχεί ιδιαίτερα, γιατί τέτοιου είδους περιστατικά σε βάρος Ελλήνων και μεταναστών γίνονται όλο και πιο συχνά  σε όλη την Ελλάδα. Η αποθράσυνση των κάθε λογής φασιστοειδών γίνεται σε μια περίοδο που :
  • Κλιμακώνεται η επίθεση του συστήματος σε βάρος των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών των εργαζομένων και του λαού.
  • Οι ξένοι πράχτορες αλωνίζουν τη χώρα και η πολιτική της κυβέρνησης εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις  και τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΜΑΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για την προκλητική επίθεση των δυνάμεων καταστολής στη διαδήλωση για τη δολοφονία του Νικόλας Τόντι στο Βύρωνα

   
      Εκατοντάδες διαδηλωτές, νεολαίοι, εργαζόμενοι και κάτοικοι της περιοχής, πορεύτηκαν σήμερα Σάββατο 27 του Φλεβάρη, στους δρόμους του Βύρωνα, για να καταγγείλουν τη νέα αστυνομική δολοφονία που έγινε εκεί, στις 12/2. Αυτή, του 25χρονου εργάτη από την Αλβανία και πατέρα ενός βρέφους, Νικόλας Τόντι, από τις 9 σφαίρες ενός «ράμπο» αστυνομικού.  Μια δολοφονία που αποτελεί προϊόν  της συνολικότερης πολιτικής του συστήματος και του σημερινού διαχειριστή του, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ενάντια στο λαό, της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχιας, της αφαίρεσης δικαιωμάτων και της έντασης της κρατικής τρομοκρατίας. Αναφερόμενος στη δολοφονία, ο Χρυσοχοίδης μιλούσε τότε για «λάθος» και για παράπλευρη απώλεια.

Συνάντηση των οργανώσεων ΚΚΕ(μ-λ) και ΝΑΡ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Φλεβάρη συνάντηση αντιπροσωπειών των οργανώσεων ΚΚΕ(μ-λ) και ΝΑΡ.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα πολιτικά δεδομένα της περιόδου.
Ήταν κοινή η εκτίμηση των δύο οργανώσεων τα παρακάτω:
1) Η κυβέρνηση, η ΕΕ και οι δυνάμεις του κεφαλαίου θέλουν να οδηγήσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία σε εφιαλτικές μέρες σαν αποτέλεσμα των απάνθρωπων μέτρων που περιλαμβάνει το λεγόμενο Πρόγραμμα Σταθερότητας (ΠΣΑ). Το ΠΣΑ αποτελεί την αιχμή μιας στρατηγικού χαρακτήρα επίθεσης που απειλεί συνολικά τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.

Για την απόλυση του Ντίνου Παλαιστίδη και τις ...παρενέργειές της. Να δυναμώσει η αλληλεγγύη!

Το κείμενο της σημερινής Προλεταριακής Σημαίας, που αναδημοσιεύουμε εδώ, γράφτηκε πριν κυκλοφορήσει το κείμενο με τον τίτλο Η ΑΓΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (εσωτερικά αναφέρεται ως "οποιαδήποτε καπιταλιστική επιχείρηση") στο Ιndymedia με τις υπογραφές των στελεχών του ΕΕΚ και ανθρώπων ιδιαίτερα γνωστών στο χώρο της αριστεράς και των αγώνων. Από τη μέρα που ξεκίνησε η υπόθεση της απόλυσης του Ντίνου από την Άγρα πολλοί στις συζητήσεις μας αναρωτιώμασταν πως και δεν έχουν πάρει θέση στελέχη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς όπως ο Σάββας Μιχαήλ και ο Ευτύχης Μπιτσάκης.

Τουλάχιστον 52 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την σφοδρή καταιγίδα που πλήττει πολλές χώρες της Ευρώπης.

Στη Γαλλία 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν, αρκετοί αγνοούνται, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν, στη χειρότερη καταιγίδα που πλήττει τη χώρα, από το 1999. Αρκετές κοινότητες έχουν πλημμυρίσει, ενώ χωρίς ηλεκτροδότηση παραμένουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο νοικοκυριά.

Οι περισσότεροι θάνατοι προέρχονται από πνιγμούς ή πτώσεις δέντρων και σημειώθηκαν κυρίως στη δυτική και κεντρική Γαλλία. Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής προστασίας της χώρας η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 25.000 κλήσεις.

Στην Πορτογαλία ένα 10χρονο παιδί σκοτώθηκε ύστερα από πτώση κλαδιού, ενώ στον ισπανικό βορρά τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Δύο είναι τα θύματα της καταιγίδας στη Γερμανία, ενώ δοκιμάζεται κι ένα κομμάτι της Ελβετίας, όπου οι άνεμοι φυσούν με ταχύτητα έως 160 χλμ. την ώρα.

Ισχυρές βροχοπτώσεις σημειώνονται στο Βέλγιο, ενώ για προληπτικούς λόγους κλειστά παρέμειναν τα πάρκα σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Πηγή:Ελευθεροτυπία

Καλό μήνα με λίγο γέλιο !

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΤΑ ΝΕΑ