Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης έκανε επίκαιρη ερώτηση στην βουλή για την απόφαση για άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία

Προς τον Υπουργό Εξωτερικών



Η απόφαση των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις 28-5-2013 για άρση του εμπάργκο όπλων προς τους αντικαθεστωτικούς στην Συρία, συνιστά ένα νέο επικίνδυνο βήμα στην κλιμάκωση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης σε βάρος του συριακού λαού.

Αυτή η απόφαση αναβαθμίζει την πολύμορφη στρατιωτική, οικονομική και διπλωματική στήριξη που δίνει η ΕΕ και το ΝΑΤΟ, μαζί με την Τουρκία, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία προς την λεγόμενη συριακή αντιπολίτευση και προετοιμάζει το έδαφος για μια ανοιχτή στρατιωτική επέμβαση.

Σχετικά με τις εκλογές στο ΕΚΑ και τα αποτελέσματα- Το ΠΑΜΕ νίκησε ,το ΚΚΕ τα κατάφερε -Τάδε έφη Μatrix1917






Γράφονται διάφορα για τη νίκη του ΠΑΜΕ στο ΕΚΑ



Εδώ στο Κ.Κ.4ever οι συντάκτες έχουμε διαφορετικές ας πούμε πολιτικές απόψεις. Την αλήθεια όμως δεν την κρύβουμε όποια και αν είναι.

 Εγώ ανέβασα τα αποτελέσματα από το ΕΚΑ ,με αναδημοσίευση άρθρου του 902. 

http://kke4ever.blogspot.com/2013/06/28.html

Ξεκαθαρίζω το θέμα γιατί ,


Διαβάζω στην ΙΣΚΡΑ ας πούμε νίκη ΔΑΣ -ΠΑΜΕ αλλά με μείωση ψήφων. 
Και καλά νίκησαν οι κομμουνιστές αλλά έχασαν ψήφους.

Υπόθεση απαγωγής Τούρκου πολιτικού πρόσφυγα


Ανακοίνωση εξέδωσαν «Δημοκρατική Συσπείρωση» και ΠΑΜΕ

Σε μια νέα υπόθεση απαγωγής και παράδοσης πολιτικού πρόσφυγα σε ξένες μυστικές υπηρεσίες εμπλέκονται οι ελληνικές δυνάμεις καταστολής και η ελληνική κυβέρνηση, αυτή τη φορά παραδίδοντας στις τουρκικές υπηρεσίες έναν Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα, ο οποίος απήχθη από το κέντρο της Αθήνας για να βρεθεί λίγες ώρες αργότερα σιδηροδέσμιος στην Αδριανούπολη και ακολούθως στα κελιά της Αντιτρομοκρατικής στην Κωνσταντινούπολη.

«Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ»...Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος.

«Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ»...


Τι είναι η Τουρκία; Αν πιστέψουμε την προπαγάνδα της τελευταίας τριετίας στην Ελλάδα, η Τουρκία είναι το «κράτος - υπόδειγμα» της σωστής εφαρμογής των Μνημονίων...
Αν φέρουμε στο μυαλό μας τα λόγια των ενσωματωμένων στο εγχώριο μιντιακό καθεστώς λοβοτομής της κοινής γνώμης, η Τουρκία είναι η απόδειξη ότι το ΔΝΤ είναι ένας «παρεξηγημένος» οργανισμός.