Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελία: Επίθεση με στιλέτο από χρυσαυγίτη - οι αστυνομικοί απλώς κοιτούσαν...

Την αναδημοσιεύουμε από τη σελίδα του Δρομογράφου: 



«Καταγγελία απο φίλη:
Επίθεση με στιλέτο πεταλούδα από χρυσαυγίτη δέχτηκε χτες ο αδελφός μου στην Υμηττού. Οι ψυχοπαθείς παρήλαυναν με το γνωστό, χαριτωμένο στυλ τους, ενώ ο αδελφός μου βρισκόταν μέσα σε ένα μαγαζί.

Πειράματα στα δημόσια νοσοκομεία

Τα κενά, τις γκρίζες ζώνες κια τις ελλείψεις των ελεγκτικών μηχανισμών για τις κλινικές μελέτες που διεξάγονται στη χώρα μας με χρηματοδότηση των φαρμακευτικών εταιρειών αποκαλύπτει η έρευνα των Νέων και το πόρισμα των επιθεωρητών υγείας για το θάνατο ενός ασθενούς που συμμετείχε σε ερευνητικό πρόγραμμα πειραματικού φαρμάκου το 2009.
 
Οπως προκύπτει, διευθυντής κλινικής δεν γνώριζε ότι πραγματοποιούνταν δοκιμές στο χώρο ευθύνης του κα τα έξοδα νοσηλείας βάρυναν το ασφαλιστικό ταμείο του ασθενούς

Πυροσβέστες: Την ένταξή τους στους μηχανισμούς καταστολής καταγγέλλει η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση

Την προωθούμενη πλήρη ένταξη του Πυροσβεστικού Σώματος στους μηχανισμούς καταστολής των εργατικών – λαϊκών αγώνων, τους οποίους προκαλεί η εφαρμογή της άγριας – αντιλαϊκής – ταξικής πολιτικής, καταγγέλλει η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών.
 Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους στο Πυροσβεστικό Σώμα σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 20 Φλεβάρη με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο και τις ταξικές δυνάμεις.
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΩΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σουηδία: Στις 20 Φλεβάρη κινητοποίηση αλληλεγγύης στους Έλληνες εργάτες

Το συνδικάτο εργαζομένων στο μετρό της Στοκχόλμης στη Σουηδία, με περισσότερα από 1.500 μέλη, πήρε ομόφωνη απόφαση να οργανώσει εκδήλωση αλληλεγγύης στους Έλληνες εργάτες μπροστά στην ελληνική πρεσβεία στην Στοκχόλμη στις 3 το μεσημέρι την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας στις 20 Φλεβάρη. Καλεί και άλλα συνδικάτα και φορείς να πάρουν μέρος.
 
Πηγή: www.902.gr

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ
ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Μέσα σ' ένα εντεινόμενο κλίμα αυταρχισμού, φασιστικοποίησης και κρατικής τρομοκρατίας οι εργαζόμενοι καλούνται να υπερασπίσουν τα στοιχειώδη-θεμελιώδη δικαιώματα και κατακτήσεις τους απέναντι σε ΕΕ, ΔΝΤ, κεφάλαιο και κυβέρνηση, που βάλθηκαν με την πολιτική τους να τα ξεριζώσουν μια για πάντα. Η εφαρμογή των απανωτών μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, η βιομηχανία πράξεων νομοθετικού περιεχομένου αλλά και δικαστικών αποφάσεων που βγάζουν όλες τις απεργίες παράνομες και καταχρηστικές είναι η σημερινή πεμπτουσία της κουρελιασμένης αστικής τους δημοκρατίας.