Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τα Παρίσια... και η στρατηγική σύγκλιση.

Τα Παρίσια... και η στρατηγική σύγκλιση.


Την ώρα που στις αποπροσανατολιστικές κοκορομαχίες συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κυριαρχούσε η συζήτηση για το αν τα παζάρια με την τρόικα θα συνεχιστούν στο Παρίσι ή στην Αθήνα, αν οι επαφές στη Γαλλία θα είναι «προπαρασκευαστικές» ή το «κυρίως πιάτο», το προεδρείο του ΣΕΒ ανέβαινε την Τρίτη τα σκαλιά του Μεγάρου Μαξίμου για την υπουργική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, με αντικείμενο την παραπέρα στήριξη των βιομηχάνων.

Ο Χρυσαυγίτης που έδερνε στο Εφετείο διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης στις Βρυξέλλες



Με μία θέση στις Βρυξέλλες και στο πολιτικό γραφείο του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη, φαίνεται πως «επιβραβεύτηκε» ο...δραστήριος νεαρός του ακροδεξιού κόμματος, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα πρόσφατα επεισόδια κατά αστυνομικών και φωτορεπόρτερ έξω από το Εφετείο Αθηνών. Ο λόγος, για τον 28χρονο Αλέξανδρο Λύρη, πολιτευτή της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, και βασικό στέλεχος του Μετώπου Νεολαίας του κόμματος.

Προκλητική η δικαστική απόφαση για το μακελειό στη Μανωλάδα - Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πάτρας, για τους δύο από τους τέσσερις κατηγορούμενους στη δίκη για τη Μανωλάδα.
 
Συγκεκριμένα, αθώοι κρίθηκαν ο επιχειρηματίας και ο ένας επιστάτης, ενώ οι άλλοι δύο επιστάτες κρίθηκαν ένοχοι, ο ένας για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, και ο άλλος για απλή συνέργεια σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες δια παραλείψεως. Και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς η έφεση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.