Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση του ΚΚΕ σε δημοσίευμα του «Enikos.gr».


Απάντηση του ΚΚΕ σε δημοσίευμα του «Enikos.gr».

Με τον τίτλο «Ολοι ήξεραν», η ειδησεογραφική ιστοσελίδα «Enikos.gr», ιδιοκτησίας Ν. Χατζηνικολάου, δημοσίευσε χτες εξώδικη ενημερωτική επιστολή του Γιώργου Ζωγραφάκη, επιχειρηματία και πρώην συνεταίρου του Γιάννη Καρούζου, προς τον τότε πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, με «κοινοποίηση προς τους βουλευτές όλων των κομμάτων και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη αρχή».

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε. για τη διαφθορά και τις λίστες.


Κ.Κ.Ε



Από τη μία η καπιταλιστική κρίση και ο εξοντωτικός πόλεμος κατά του λαού και από την άλλη η γενικευμένη διαφθορά στην οικονομία, στο κράτος και στο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα που συνοδεύεται με υποκρισία και εμπαιγμό.

Σχόλιο του Κ.Κ.Ε. για τα νέα μέτρα κυβέρνησης - ΕΕ 28/9/2012.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας



Ανατριχιαστικά και επώδυνα είναι η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, η σφαγή μισθών, συντάξεων και κοινωνικών δαπανών αλλά και το νέο κύμα φοροεξόντωσης των εργαζομένων και των μικρών εμπόρων, βιοτεχνών, επαγγελματιών. 

ΕΣΑ, Ες-Ες, ξετσιπωσιές.Του Νίκου Μπογιόπουλου.


Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος
«Χρυσή Αυγή», τεύχος 44, Απρίλιος 1989

Προχτές, ο εκπρόσωπος του ναζιστικού μορφώματος που κοσμεί την αστική δημοκρατία στο αστικό κοινοβούλιο,
δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ του συνθήματος...«Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία»!
*
Υπενθυμίζουμε:
*
1) Ο «φυρερίσκος» αυτής της χιτλερικής γκρούπας, πριν γίνει «φυρερίσκος», ήταν επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ.
Η ΕΠΕΝ ήταν το χουντικό κόμμα που είχε ιδρύσει από τον Κορυδαλλό ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.

Ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ σχετικά με τη «λίστα» των πολιτικών προσώπων που διενεργεί έλεγχο το ΣΔΟΕ.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


1. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ όπως έχει ήδη τοποθετηθεί δημόσια, ζητά την δημοσιοποίηση των ονομάτων των πολιτικών προσώπων για τα οποία διενεργείται έλεγχος από το ΣΔΟΕ καθώς επίσης και την ταχύτατη διενέργεια του ελέγχου. Κανένας λόγος δεν συντρέχει που να εμποδίζει την δημοσιοποίηση ώστε να σταματήσει η απαράδεκτη τακτική των επιλεκτικών διαρροών που εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες.