Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την απομονή των βραβείων MAD.Δευτέρα 23 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στις 7:00 μμ.

Ανακοίνωση των απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis  Κατά τη διάρκεια των 2,5, πλέον, χρόνων που αγωνιζόμαστε προκειμένου να λάβουμε τους μισθούς και τις αποζημιώσεις που μας οφείλει ο μεγαλοεπιχειρηματίας  Ανδρέας Κουρής που κατέχει τον όμιλο MAD, που ξεπερνούν το ποσό των 600.000 ευρώ, είμαστε σε θέση να διαπιστώσουμε κάποιες τραγικές αλήθειες.
Από την πρώτη στιγμή που απολυθήκαμε δίχως να λάβουμε ούτε ένα ευρώ από τα οφειλόμενα από τoν πρώην εργοδότη μας, ο Ανδρέας Κουρής έδειχνε βέβαιος για τον εαυτό του με τη σιγουριά του επιχειρηματία που έχει ως πάγια τακτική του τη δημιουργία οφειλών προς όλες τις κατευθύνσεις και σχεδόν σίγουρος ότι τα χρωστούμενα προς εμάς δεν πρόκειται να τα δώσει ποτέ.

Δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα στο συλλαλητήριο για την ασφάλιση.

Σε δήλωσή του στο συλλαλητήριο για την ασφάλιση ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ανέφερε:

«Ο αγώνας των συνταξιούχων είναι αγώνας όλων μας. Αποτελεί casus belli (αιτία πολέμου) η οποιαδήποτε κυβερνητική ενέργεια από εδώ και πέρα, που πλήττει ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων. Φτάνει πια, δεν πάει άλλο, αρκετά έχουν κλέψει.

Κοινή Ανακοίνωση ΚΚ Ελλάδας, Ισπανίας και Ιταλίας, ενάντια στην καταστροφή χημικών όπλων στη Μεσόγειο.

Πάρα τις έντονες και επανειλημμένες καταγγελίες, προωθείται το σχέδιο καταστροφής χημικών οπλών της Σύριας στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Ιταλίας και της Κρήτης, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον και τους λαούς.


Το ΚΚΕ έχει καταγγείλει το γεγονός στο εθνικό κοινοβούλιο και στο ευρωκοινοβούλιο. Σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κυρίως στην Κρήτη, πραγματοποιούνται κινητοποιήσεις.
Με την παρακάτω Κοινή Ανακοίνωση, που συνυπογράφουν το ΚΚΕ, το ΚΚ των Λαών της Ισπανίας, το ΚΚ Ιταλίας, τάσσονται ενάντια σ' αυτήν την εξέλιξη.