Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Επικοινωνία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, με τον Υπ. Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλο για το ζήτημα του ανεφοδιασμού του συριακού αεροσκάφους.

Επικοινωνία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, με τον Υπ. Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλο


 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών, Ευ. Βενιζέλο, προκειμένου να ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε με τον ανεφοδιασμό του συριακού αεροσκάφους, που μετέφερε διπλωματική αποστολή της Συρίας, εξαιτίας του εμπάργκο που έχει επιβληθεί στη χώρα.

Μανώλης Γλέζος: «Ποιόν συμφέρει η διαφυγή του δολοφόνου της 17 Ν;»

 Σε δήλωση για το «φιάσκο Ξηρού» προέβη σήμερα ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος διερωτάται  «Ποιόν συμφέρει η διαφυγή του δολοφόνου της 17 Ν;»


"Το σύστημα και μόνο, διότι αποπροσανατολίζει από την τραγωδία του λαού, και είναι αυτό που τον άφησε ελεύθερο. Όσο για την απόπειρα του αυτόκλητου δικαστή και τιμωρού να βρει κοστούμι για να δικαιολογήσει το μίσος και τις δολοφονικές προθέσεις του, μια είναι η απάντηση.

Ταϊλάνδη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε την Μπανγκόκ η κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης στην Μπανγκόκ και τα περίχωρά της, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η κλιμάκωση της πολιτικής έντασης έπειτα από περισσότερους από δύο μήνες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, με στόχο να εξαναγκαστεί σε παραίτηση η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Γινγκλάκ Σιναουάτρα.


Εξαιτίας των διαδηλώσεων και των βίαιων επεισοδίων, «το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε να επιβάλει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση και να εφαρμοστεί ο νόμος», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σουραπόνγκ Τοβοτσακτσάικουλ.

Κάλπικη αντιπαράθεση κυβέρνησης -ΣΥ.ΡΙΖ.Α...Τελευταίο επεισόδιο της αντιπαράθεσης η αναζήτηση του ποιος πιστεύει ή όχι στο Θεό!

 Αν κάποιος καταπιεί αμάσητα διάφορα άρθρα που αναφέρονται στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ και αντίστροφα, θα φτάσει να πιστέψει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα φοβερό και τρομερό πόλεμο: 


Τελευταίο επεισόδιο της αντιπαράθεσης η αναζήτηση του ποιος πιστεύει ή όχι στο Θεό! Δεν πρόκειται για παιχνίδι αθεόφοβων, αλλά για μια αντιπαράθεση πολιτικών δυνάμεων που, παρά τις υπαρκτές διαφορές τους, κινούνται εντός του πλαισίου μιας ενιαίας στρατηγικής. Είναι η στρατηγική που, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο διαχείρισης, στο «διά ταύτα» στηρίζει την καπιταλιστική ανάκαμψη, που αποδέχεται ως μονόδρομο την ΕΕ, παρά τις διαφωνίες για την πολιτική που πρέπει να ασκηθεί στο εσωτερικό της.