Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

5.000 ευρώ αποδέχτηκε από την Χρυσή Αυγή η οργάνωση "Αρκτούρος κ ο ιδρυτής της Γιάννης Μπουτάρης."Ούτε φαΐ, ούτε νερό από το φασισμό !

Εύλογες οι αντιδράσεις του κόσμου, που προκλήθηκαν και λόγω της αποδοχής της οργάνωσης «Αρκτούρος» του ποσού των 5.000 ευρώ από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και λόγω της ανακοίνωσης του Γιάννη Μπουτάρη που δικαιολογεί το γεγονός.

Το θέμα δημοσιοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή, η οποία αρέσκεται στα επικοινωνιακά σόου εντός και εκτός Βουλής.

Βιετνάμ: Δωρεάν σπουδές Μαρξισμού-Λενινισμού !

Τετραετείς πανεπιστημιακές σπουδές άνευ διδάκτρων στο Μαρξισμό-Λενινισμό και τη σκέψη του Χο Τσι Μινχ προσφέρει με πρωθυπουργικό διάταγμα το Βιετνάμ. 



Η κομμουνιστική κυβέρνηση ενέδωσε σε μεταρρυθμίσεις φιλελεύθερου τύπου τη δεκαετία του '80 και είδε τους φοιτητές του κλάδου να φυλλορροούν επικίνδυνα υπακούοντας στα κελεύσματα της ελεύθερης αγοράς. 

902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM.Γράφει ο Γιάννης ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Δημοσιογράφος του «902».

902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM.


 -Δημοσιογράφος είμαι.
- Πού εργάζεσαι;
- Στον «902».
- Αριστερά στα FM;
Τυπικός διάλογος που όλοι όσοι είχαμε την τιμή να εργαστούμε στο Σταθμό σχεδόν συνηθίσαμε.

ΚΚΕ: Σχόλιο για τις εξελίξεις στην Αίγυπτο.

Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Αίγυπτο.  
Αναλυτικά το σχόλιο:
«Το ΚΚΕ καταδικάζει την κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης από το στρατιωτικό καθεστώς της Αιγύπτου.

Συγκέντρωση στο Περιστέρι στο σταθμό του Μετρό-Άγιος Αντώνιος πραγματοποιούν στις 11:00 το πρωί κάτοικοι και φορείς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το τραγικό περιστατικό με τον θάνατο του 19χρονου, που έπεσε από τρόλεϊ κατά τον έλεγχο εισιτηρίων.

Συμμετέχουν: SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, ΟΙΚΟ.ΠΟΛΙ.Σ. Χαϊδαρίου, ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ, ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ, Μαμάδες στο Δρόμο, Πρωτοβουλία για Φθηνή Μετακίνηση στα ΜΜΜ, Πολίτες σε Δράση – Οικολόγοι Πράσινοι (Χαϊδάρι)».



Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως:

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Περιστερίου για τον άδικο χαμό του 19χρονου άνεργου."Η απάντηση της εργατικής τάξης δε μπορεί παρά να είναι, οργάνωση της πάλης, αντεπίθεση στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει..."

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του 19χρονου άνεργου που έχασε τη ζωή του άδικα σε έλεγχο εισιτηρίων, εκφράζει η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου

Παράλληλα καταγγέλλει την πολιτική που τσακίζει τα λαϊκά στρώματα και υπενθυμίζει ότι εγκαίρως το ταξικό εργατικό κίνημα είχε διεκδικήσει μέτρα ελάφρυνσης των ανέργων, όπως τα δωρεάν εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής Περιστερίου: