Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Ευθέως - Ν’ αντιδράσουμε για την αξιοπρέπειά μας.Άρθρο της Νίκη Κουλέρμου στην εφημερίδα Χαραυγή.

Σε λίγο θα μάς πούνε και μ... λέει το άσμα και πάει γάντι στη δήλωση Ομπάμα που μάς ήλθε από την Ουάσιγκτον και τον θείο Σαμ και λέει «τέρμα στην ευρωλιτότητα»! 



Από κει ως γνωστόν ξεκίνησε η παγκόσμια οικονομική κρίση. Από τα τοξικά προϊόντα και τα χρυσά παιδιά των τραπεζών του 2008. Μέχρι σήμερα που η κρίση βγάζει στο σφυρί  μια ολόκληρη πόλη- το Ντιτρόιτ! «Η οικονομική κατάσταση του Ντιτρόιτ (πολιτεία του Μίτσιγκαν) είναι τόσο καταστροφική που ορισμένες κατοικίες πωλούνται με τιμή ύψους 1 δολαρίου.

Αυτοκτόνησε για οικονομικούς λόγους εκπαιδευτικός έξω από το Lidl στο Αγρίνιο.

Αγρινιώτης εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρός πριν από λίγη ώρα από αστυνομικούς στο παρκινγκ του super market Lidl στην ε.ο. Αγρινίου – Θέρου στο Αγρίνιο. 

Ο 59χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioppress.gr νωρίτερα το πρωί τηλεφώνησε στην σύζυγό του λέγοντας της πως πρόκειται να αυτοκτονήσει.

ΚΚΕ: Να σημάνει συναγερμός ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας!

Σε σχόλιό του για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

«Πρέπει να σημάνει για το λαό συναγερμός! Η κυβέρνηση προετοιμάζεται να απελευθερώσει τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία, οδηγώντας χιλιάδες λαϊκές οικογένειες στην απόγνωση και φέρνοντάς τες αντιμέτωπες με το ενδεχόμενο να μείνουν στο δρόμο.

ΚΚΕ(μλ) : Αθλιότητα και καταστολή στην Αμυγδαλέζα.


ΚΚΕ(μλ) : Αθλιότητα και καταστολή στην Αμυγδαλέζα.


Καταγγέλλουμε την εισβολή των ΜΑΤ και το όργιο κρατικής τρομοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10/8, στο «Κέντρο Κράτησης» μεταναστών στην Αμυγδαλέζα, όπου στοιβάζονται κάτω από άθλιες συνθήκες, 1.700 μετανάστες. Το «έγκλημά» των μεταναστών αυτών – ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και γυναίκες και παιδιά - για το οποίο κρατούνται, είναι, πως δε διαθέτουν άσυλο και νομιμοποιητικά έγγραφα.

Οι εργαζόμενοι του «902» απαντούν: Το κεφάλαιο δεν ανέχεται ότι το ΚΚΕ στέκεται όρθιο.Της Σοφίας Καρακώστα εργαζόμενης του «902».

Της Σοφίας Καρακώστα εργαζόμενης του «902»



Δεν είναι τυχαίο ότι οι άλλοι, οι εχθροί του Κόμματος συγκέντρωναν πάντα τα κύρια πυρά τους για να πλήξουν το αγωνιστικό ήθος, το ηθικό κύρος του Κόμματος και των μελών του με όλα τα άθλια μέσα, με τη συκοφαντία, με το ψέμα και τη διαστρέβλωση των θέσεών του.

H Λιάνα Κανέλλη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία : Η κυβέρνηση μαγειρεύει ακροδεξιό μενού.

H Λιάνα Κανέλλη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία




Απαντήσεις σε όσους σχολίασαν την πώληση του «902» δίνει η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην Κ.Ε ενώ κάνει αναφορά και στην επικοινωνιακή προσέγγιση του ΣΕΒ προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πρόκειται για προσπάθεια προστασίας των «ΠΑΣΟΚικών επενδύσεων».