Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Ο Άδωνις, η Μανωλάδα και τα σκάγια που έπεφταν από τον...αέρα!

Απίστευτος ισχυρισμός από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέλαβε ρόλο υπερασπιστή των ιδιοκτητών των καλλιεργειών φράουλας της Νέας Μανωλάδας.

«Οι επιστάτες ήταν σε άμυνα καθώς οι μετανάστες έτρεχαν κατά πάνω τους με τα ρόπαλα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και απέδωσε τους τραυματισμούς από τους πυροβολισμούς σε... ατύχημα.

Ανακοίνωση - καταγγελία για τα ΜΜΕ, για την αποσιώπηση των δραστηριοτήτων του ΠΑΜΕ

Αν κανείς ψάξει να βρει, να δει, η να ακούσει παρεμβάσεις, εκδηλώσεις, κινητοποιήσεις και θέσεις του ΠΑΜΕ και των εργατικών σωματείων στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, συνολικά στα ΜΜΕ δεν θα τις βρει πουθενά. Αποσιωπούν όλες τις παρεμβάσεις και εκδηλώσεις του ΠΑΜΕ, που είναι ο μόνος πραγματικός υπερασπιστής των συμφερόντων της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων. Η αποσιώπηση των δραστηριοτήτων του ταξικού κινήματος αποτελεί σταθερή και συνειδητή επιλογή των ιδιοκτητών των ΜΜΕ.
 
Μερικά παραδείγματα

Η αγορά βάζει «αόρατο χέρι» στα Πανεπιστήμια

 
Αφού πούλησαν δάση βουνά και παραλίες, αφού χάρισαν ή πακετάρουν για ξεπούλημα Δημόσιες Επιχειρήσεις και πόρους, αφού τίναξαν στον αέρα το όποιο σύστημα υγείας οδηγώντας ανθρώπους (που αδυνατούν να πληρώσουν) στον Καιάδα, οι κύριοι Σαμαράς- Βενιζέλος και ΣΙΑ αποφάσισαν να δώσουν την χαριστική βολή στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, συνεχίζοντας με συνέπεια το έργο της κατεδάφισης του Δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας.
 
Σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα (Παρασκευή 1 Αυγούστου) ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μαζί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδο και ο γγ Έρευνας και Τεχνολογίας Χρήστο Βασιλάκο αποφάσισαν να εγκρίνουν την… αυτοχρηματοδότηση για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, αποφάσισαν να βοηθήσουν την «αγορά» να ρυθμίσει κατά το συμφέρον της (κέρδος) ποιο πανεπιστήμιο χρειάζεται και πιο όχι, ποιο θα συνεχίσει να υπάρχει και ποιο όχι…