Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δημοσκόπηση KK4ever για το Δήμο Αθηναίων.Το 70 % των επισκεπτών μας επιλέγει το Νίκο Σοφιανό.Στη δεύτερη θέση ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 8 %.Ακολουθούν Κασιδιάρης και Κωνσταντίνου με 7 %.Γράφει ο Red Star.

Δημοσκόπηση KK4ever για το Δήμο Αθηναίων
 
 
Σε ένα Πανελλαδικό δείγμα 683 ατόμων, οι επισκέπτες-τριες του μπλογκ μας επιλέγουν το Νίκο Σοφιανό με ποσοστό 70 % και 479 ψήφους.
 
Το ποσοστό του Νίκου Σοφιανού δεν αποτελεί πρόθεση ψήφου, ούτε καν αφορά τους δημότες της πρωτεύουσας, αλλά αποδεικνύει την υψηλή δημοτικότητα του.Μάλιστα την ίδια ώρα συνεχίζεται μια ακόμα έρευνα του kk4ever για τις Ευρωεκλογές που ξεκίνησε πιο αργά και σε σύνολο 300 ψήφων το Κ.Κ.Ε επιλέγεται από το 62 %.

Δ. Κουτσούμπας: Θα εμπιστευθούμε πάλι αυτούς που μας υποσχέθηκαν «λαγούς με πετραχήλια» στην ΕΕ και σήμερα εμφανίζονται με άλλη μάσκα; Ή θα κάνουμε ένα βήμα ρήξης με αυτό το αντιδραστικό οικοδόμημα που φτιάχτηκε για να υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου;

Συνέντευξη παραχώρησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη «RealNews» και τη δημοσιογράφο Μ. Ζαφειριάδου.

Η κυβέρνηση επιμένει ότι ήρθε το τέλος των μνημονίων. Συμφωνείτε;
Αυτό που δε θα τελειώσει είναι η αντιλαϊκή πολιτική, μέσω των μνημονίων διαρκείας και των μηχανισμών εποπτείας της ΕΕ, για τα οποία μόνο το ΚΚΕ μιλάει. Δε θα τελειώσουν οι απαιτήσεις των κεφαλαιοκρατών για νέα μέτρα. Και όσοι ισχυρίζονται ότι μπορούν να «παντρέψουν» την ΕΕ και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου με την ευημερία του λαού λένε ψέματα. Άλλωστε το μεγαλύτερο μνημόνιο των μνημονίων είναι η Συνθήκη του Μάαστριχτ, που άνοιξε το δρόμο για να φτάσουμε εδώ και την οποία ψήφισαν όλοι τους. Και τα κόμματα της σημερινής συγκυβέρνησης και το κόμμα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το ΚΚΕ καλεί τους ετεροδημότες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις !

 Για τους ετεροδημότες


Το ΚΚΕ καλεί τους ετεροδημότες να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις, ώστε να μη χαθεί ούτε μία ψήφος που προορίζεται για το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ καλεί τους ετεροδημότες από σήμερα κιόλας:
Να ενημερωθούν για το πού ψηφίζουν.

Δικαιολογίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη Χρυσή Αυγή...

Με αστείες δικαιολογίες, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την απαράδεκτη στάση που κράτησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη διαπαραταξιακή συνεδρίαση που έγινε στις 23 Απρίλη στο Δημαρχείο της Αθήνας. 


Όπου και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή χώρων προβολής της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.