Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013

Γάλλοι νεοναζί δολοφόνησαν τον 18χρονο αριστερό φοιτητή Clement Meric στο ΠαρίσιClement Meric - Νεκρός από Γάλλους νεοναζί 


Πρώτη είδηση σε όλες τις γαλλικές εφημερίδες σήμερα 6 Ιούνη είναι η εν ψυχρώ δολοφονία ενός συνδικαλιστή φοιτητή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σ' έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού,χτυπημένος θανάσιμα στο κεφάλι από νεοναζί, που επιτέθηκαν σ' αυτόν και την παρέα του. 
Ο 18χρονος νεαρός βρισκόταν σε χώρο όπου γινόταν μπαζάρ ρούχων, σε κεντρική περιοχή της πόλης, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκαν οι σκίνχεντ.

Η κυβέρνηση των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη είναι αδίστακτη ! Μέρες Οτσαλάν ! Ο Νίκος Μπογιόπουλος γράφει στον σημερινό Ριζοσπάστη.

Μέρες Οτσαλάν !


Απήγαγαν και παρέδωσαν πολιτικό πρόσφυγα σε ξένες μυστικές υπηρεσίες!
Η εμπλοκή των ελληνικών υπηρεσιών, αν και ανομολόγητη ακόμα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη!
Ολα τα στοιχεία «φωνάζουν» πως οι ελληνικές δυνάμεις καταστολής και η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσαν στις τουρκικές υπηρεσίες έναν Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα, ο οποίος απήχθη από το κέντρο της Αθήνας για να βρεθεί λίγες ώρες αργότερα σιδηροδέσμιος στην Αδριανούπολη και ακολούθως στα κελιά της Αντιτρομοκρατικής στην Κωνσταντινούπολη!

Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς.

Συνεχίζονται οι περιοδείες στελεχών και οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες.


Συγκεκριμένα:

Πέμπτη 6/6

- Στις 9 π.μ. περιοδεία στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ ΑΕ στο Μενίδι με τον Γιώργο Δαφνή, μέλος της ΕΠ.