Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Όλοι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 5 το απόγευμα ,στην Ομόνοια.Συνολικά θα γίνουν σε 45 συγκεντρώσεις σε όλη την χώρα.Συγκεντρώσεις σε 45 πόλεις και την ΤετάρτηΑθήνα, 5 μ.μ., Ομόνοια
Θεσσαλονίκη, 10.30 π.μ., Αγαλμα Βενιζέλου και 7 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου
Σέρρες, 6 μ.μ., πλατεία Ελευθερίας
Φλώρινα, 6 μ.μ., κεντρική πλατεία

ΠΑΜΕ : H σημερινή ομιλία στην απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας.


Εργαζόμενοι-εργαζόμενες
Νέοι και νέες
Άνεργοι, συνταξιούχοι, μετανάστες,
συναγωνιστές αυτοαπασχολούμενοι, έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς που ξεπέρασαν τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της εργοδοσίας.

Δελτίο Τύπου του ΠΑΜΕ για την πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας.


Μπορούμε να τους ανατρέψουμε!

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες απεργούς που με αποφασιστικότητα και ταξικό σθένος διαδήλωσαν σήμερα σε όλες τις πόλεις με τις σημαίες του ΠΑΜΕ. Η συμμετοχή χιλιάδων εργαζόμενων από εκατοντάδες χώρους δουλειάς, αυτοαπασχολούμενων, νέων, ανέργων, μαθητών, φοιτητών, γυναικών, συνταξιούχων και μεταναστών κάτω από το σύνθημα «ή με τα μονοπώλια ή με τις ανάγκες του λαού», οι εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις, αποτυπώνουν το δυνάμωμα του ταξικού ρεύματος στο εργατικό κίνημα, την εμπιστοσύνη στις ταξικές δυνάμεις.

ΠΑΜΕ : Οι προσυγκεντρώσεις της Τετάρτης 7 Νοέμβρη,στην Αθήνα.Οι προσυγκεντρώσεις της ΤετάρτηςΣτην Αθήνα, οι προσυγκεντρώσεις τηςΤετάρτης 7 Νοέμβρη έχουν οριστεί στις 4.30 μ.μ., ως εξής:
  • Πλατεία Κάνιγγος:Εργαζόμενοι, φορείς και συνδικάτα: Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών/στριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, Καλλιτέχνες, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΜΕ, Μεσόγεια, Κεντρικός Τομέας.

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ [6/11/2012]Καλούμε το λαό να προχωρήσει σε συστηματική και καλά οργανωμένη απειθαρχία και ανυπακοή όχι μόνο στις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά γενικότερα στο σύστημα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ !

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 και 7 Νοέμβρη


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ

Όλοι με μια φωνή στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ
την Τρίτη 10.30 το πρωί στην Ομόνοια και
την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην Ομόνοια.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ

Αλέκα Παπαρήγα για τις πολιτικές εξελίξεις -Βίντεο.

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ


Απεργία 6 και 7 Νοεμβρίου : Aπεργιακός μέταμαν.

Αναδημοσίευση από το stoperithorio.org

ΠΑΜΕ - Οι προσυγκεντρώσεις της Τρίτης 6 Νοεμβρίου 2012 , στην ΑθήναΣτην Αθήνα, οι προσυγκεντρώσεις τηςΤρίτης 6 Νοέμβρη, έχουν οριστεί στις 10 π.μ. ως εξής:
  • Πλατεία Κάνιγγος:Εργαζόμενοι, φορείς και συνδικάτα: Οικοδόμων, Ηλεκτρολόγων, Ξύλου, Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Εμπορίου, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Λογιστών, Καθαριστών/στριών, Μεταφορών, Δημόσιας και Ιδιωτικής Υγείας, Χρηματοπιστωτικού, Τηλεπικοινωνιών, καθώς και Καλλιτέχνες, ΠΑΣΕΒΕ, Μεσόγεια, Κεντρικός Τομέας, ΜΜΕ.