Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Σχόλιο του KKE σχετικά με τη δήλωση του Κ. Πουλάκη.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τη δήλωση του Κ. Πουλάκη



Ο κ. Πουλάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει πλέον γραφικοί και επειδή πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτή η ιστορία, υπενθυμίζουμε ότι: Το ΚΚΕ ανακοίνωσε την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Πέμπτη, από τις 12 Γενάρη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε αργότερα τη δική του στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ και ακόμα πιο ύστερα, για λόγους που μόνο ο ίδιος προφανώς γνωρίζει, την μετέφερε στην Ομόνοια.

Το χρέος τους και το Xρέος μας.'Αρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου.

Μας λένε ότι πρέπει να μείνουμε στα γόνατα, να είμαστε φρόνιμοι, υπάκουοι, να εισπνέουμε αιθαλομίχλη και να τρώμε ληγμένα τρόφιμα διότι «έχουμε χρέος».

    Ως προς το τελευταίο συμφωνούμε απολύτως. Πράγματι έχουμε χρέος. Μόνο που το ευγενέστερο των «χρεών» του λαού, συνώνυμο της ίδιας της ύπαρξης, είναι να οργανωθεί, να αντισταθεί και να επιβάλει μονομερώς -πως αλλιώς;- εκείνες τις πολιτικές αποφάσεις που θα διαγράψουν το χρέος. Εξηγούμαστε:

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την καταστροφή προεκλογικού υλικού του ΚΚΕ από τη Χρυσή Αυγή

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, της οποίας μέλη της με επικεφαλής υποψήφιο βουλευτή της, χτες το απόγευμα στο δήμο Καματερού κατέστρεφαν προεκλογικό υλικό του ΚΚΕ, ενώ είχαν πάνω τους γκλομπ και σπρέι πιπεριού. 



Αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των επιθέσεων της φασιστικής ΧΑ, που αποδεικνύει ότι μόνιμος στόχος της είναι τα δημοκρατικά και λαϊκά δικαιώματα και ελευθερίες, είναι το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου αυτού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό.

Εκλογές 2015 : Το πρόγραμμα της Αλέκας Παπαρήγα.

Η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος:

-- Σήμερα, Τρίτη 20/1, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ηράκλειο, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αστόρια».
-- Την Τετάρτη 21/1, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου (ελικοδρόμιο).