Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Δημοσκόπηση της RASS για τον Τύπο της Κυριακής.Πρωτιά ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 0,4 % από την Ν.Δ. που παρουσιάζει σημαντική πτώση.Τρίτη θέση για το Κ.Κ.Ε με ποσοστό 6,3 % ( 7,7 % με αναγωγή) που ξεπερνά την Χρυσή Αυγή που έχει 6,1 % ( 7,4 % με αναγωγή)

Κάθε γκάλοπ και διαφορετικό αποτέλεσμα.Νέα έρευνα της Rass εμφανίζει οριακό προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έναντι της Ν.Δ., ενώ το Κ.Κ.Ε. για πρώτη φορά περνά στην τρίτη θέση με ανοδική τάση σε σχέση με την έρευνα της ίδιας εταιρίας το Νοέμβριο.Συνεχίζεται η πτώση για το ΠΑ.ΣΟ.Κ που είναι κοινή σε όλα τα γκάλοπ και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα ξεπεράσει το 5 % (Το σχόλιο είναι του Red Star)


Σαν Σήμερα στο k.k.4ever.21 Δεκεμβρίου...Από το αρχείο του k.k.4ever οι ειδήσεις των τελευταίων ετών.Γράφει ο Red Star.

Σαν Σήμερα στο k.k.4ever. 
21 Δεκεμβρίου

  1976 : Γεννιέται μια από τις σπουδαιότερες αθλήτριες όλων των εποχών στον Ελληνικό στίβο, η ακοντίστρια, Μιρέλα Μανιάνι.

Δ. Κουτσούμπας: Χρειάζεται ενιαία πάλη για δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας

Συνάντηση με εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας είχε χτες το πρωί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στη συνάντηση εκ μέρους του ΚΚΕ συμμετείχε ο Γιώργος Νάνος, υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ. Μετά τη συνάντηση, ο Δ. Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Στη συνάντηση που είχαμε συζητήσαμε όλα τα μεγάλα προβλήματα της Υγείας.

Οι κροκόδειλοι κλαίνε στα δελτία των οκτώ!

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα κανάλια ανακάλυπταν ως εκ θαύματος τη φτωχολογιά. Και να τα αφιερώματα, να τα μικρόφωνα στους δυστυχισμένους, να οι γαλοπούλες στους πεινασμένους, λίγο γκι, λίγα κάλαντα, κανένα χοχοχο από τον ΄Αγιο Βασίλη, ξεροψήθηκαν οι φτωχούληδες, πασπαλίστε τους με άχνη και παραδώστε τους στα στοργικά χέρια της συζύγου του καναλάρχη.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Οι συζητήσεις στη Σύνοδο Κορυφής, για την εμβάθυνση της ΟΝΕ και την τραπεζική ένωση, καθώς και για την ενίσχυση της Kοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας, που αποτελεί το στρατιωτικό - πολεμικό βραχίονα της ΕΕ, ανέδειξαν τόσο την κοινή επιδίωξη να ενισχυθεί η επιθετικότητα της ΕΕ ενάντια στους λαούς όσο και τις αντιθέσεις των κρατών-μελών, κυρίως των πιο ισχυρών, στο εσωτερικό αυτής της λυκοσυμμαχίας.

Το εργοστάσιο που βγάζει «Λιάπηδες».Του Νίκου Μπογιόπουλου.

 Με αφορμή την υπόθεση Λιάπη, την επαναφορά της υπόθεσης των ναυπηγείων, τα όσα προέκυψαν με τα πόθεν έσχες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η συζήτηση γενικεύτηκε. 



Η προσπάθεια που γίνεται από τα θεωρεία της κατεστημένης σκέψης και από τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ, είναι να περιχαρακώσουν τη συζήτηση σε μια πολύ βολική – για τους ίδιους – κατεύθυνση: Τα πολιτικά πρόσωπα, λένε, που πιάνονται στα πράσα να εκπροσωπούν τη λαμογιά, την αρπαχτή, τη διαπλοκή, την υποκρισία, την ανακολουθία, τον φαρισαισμό, τον εκμαυλισμό και τον ξεπεσμό, πρέπει να ελέγχονται, πρέπει να κρίνονται και πρέπει να κατακρίνονται. Με μια διαφορά: Ο έλεγχός τους – λένε - πρέπει να περιορίζεται, αυστηρά και μόνο, στο επίπεδο της «ατομικής» τους ευθύνης!

Νέο γκάλοπ δείχνει την αναμενόμενη κατάρρευση της Νέας Δημοκρατίας.Προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 6,6 %.Τέταρτο κόμμα το Κ.Κ.Ε με 6,5 %.Δημοσκόπηση για το TVXS.GR από την PALMOS ANALYSIS.

Σημαντικό προβάδισμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Αντέχει στη τρίτη θέση το νεοναζιστικό κόμμα της Χ.Α. Το Κ.Κ.Ε. βρίσκεται στην 4η θέση πολύ κοντά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.