Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΚΚΕ :Ο αντιλαϊκός κατήφορος δεν έχει τέλος !

Σχόλιο για τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αναλυτικά το κείμενο:
«Ο υπουργός Οικονομικών ομολογεί:

Μια ωραία νοικοκυρά...Γράφει η Λιάνα Κανέλλη στον σημερινό Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Μια ωραία νοικοκυρά
 
«Είμαι μια νοικοκυρά στη δυτική Αττική και με αφορμή τη σημερινή κοινωνική κατάσταση στη χώρα, θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου από μια άλλη πλευρά. Αυτήν που δε θα βρείτε στην τηλεόραση και τις εφημερίδες. Επειδή δεν μπορώ μόνο ν' ακούω, θα ήθελα κι εγώ να μιλήσω, να πω αυτά που δε λένε όλοι αυτοί.

Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα: Να δημιουργηθεί σε κάθε εργοστάσιο κίνημα αντίστασης και ματαίωσης αυτής της πολιτικής.

Να μην πάει ούτε ώρα χαμένη, να δημιουργήσουν σε κάθε εργοστάσιο κίνημα αντίστασης και ματαίωσης αυτής της πολιτικής, καλεί τους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, με αφορμή τα σχέδια της κυβέρνησης για το μέλλον των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων καθώς και για το μέλλον της ΕΛΒΟ και της ΛΑΡΚΟ.

Να απαιτήσουν:
  • Να δοθούν άμεσα χρήματα για την πληρωμή των εργαζόμενων, για την αγορά πρώτων υλών και την κάλυψη άλλων υποχρεώσεων.

ΟΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΤΑ ΜΗΝΤΙΑ, ΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.

Του ΓΚΕΟΡΓΚΙ ΜΕΝΤΑΡΟΦ*
Χιλιάδες λαού διαδηλώνουν στη Σόφια για εβδομάδες, ζητώντας την παραίτηση της νεοεκλεγμένης κυβέρνησης – ενός συνασπισμού ανάμεσα στους σοσιαλδημοκράτες (Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα / Bulgarian Socialist Party – BSP), την ακροδεξιά(αντιτουρκικό και αντι-Ρομά ακροδεξιό κόμμα Επίθεση – ΑΤΑΚΑ) και ένα φιλελεύθερο κόμμα για τα δικαιώματα των μειονοτήτων (κόμμα της τουρκικής μειονότητας Κίνημα για τα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες / Movement for Rights and Liberties – DPS).