Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου - Το ΚΚΕ επαναφέρει την τροπολογία για την κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.

Το ΚΚΕ επαναφέρει την τροπολογία για την κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.


Η προκλητική και απαράδεκτη απόρριψη από την κυβέρνηση της τροπολογίας του ΚΚΕ, με την ουσιαστική συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, δείχνει την υποκρισία των δύο κυβερνητικών εταίρων και τη συμφωνία τους στην αντιλαϊκή πολιτική.

Νέα σύσκεψη των αρχηγών της συγκυβέρνησης σήμερα για την ΕΡΤ - Προηγήθηκε συνάντηση Βενιζέλου-Κουβέλη


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι τακτικισμοί στις πλάτες των εργαζoμένων της ΕΡΤ από τους κυβερνητικούς εταίρους, στο φόντο της απόφασης του ΣτΕ και της σημερινής νέας σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός αναμένεται σε αυτή να παρουσιάσει το κυβερνητικό σχέδιο γα να προχωρήσει το αντιδραστικό «πρόγραμμα αναδιάρθρωσης» με τις χιλιάδες απολύσεις.

Απορρίφθηκε η τροπολογία για την κατάργηση της ΠΝΠ.Νέα τροπολογία θα φέρει το ΚΚΕ .Θανάσης Παφίλης: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος δεν έκανε αποδεκτή την τροπολογία του ΚΚΕ για την κατάργηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που αφορά το λουκέτο στην ΕΡΤ. 


Έντονα αντέδρασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, που αποχώρησαν από τη Βουλή. Δεν πήραν θέση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Επαναφέρει το ΚΚΕ την τροπολογία στο επόμενο νομοσχέδιο.

«Η κυβέρνηση με απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο εκμεταλλευόμενη τη σιωπή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αρνήθηκε να κάνει το αυτονόητο.