Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Εφημερίδα των Συντακτών [6/6/2014].

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην Εφημερίδα των Συντακτών


Όταν σε συνθήκες βαριάς κρίσης δεν υπάρχει ανατροπή του πολιτικού σκηνικού και δεν καταγράφεται τάση χειραφέτησης των λαϊκών μαζών, όπως και εσείς σημειώσατε, που βρίσκεται το λάθος των κομμουνιστών; Γιατί οι πολίτες δεν σας εμπιστεύονται;

«Η οικονομική κρίση δεν οδηγεί αυτόματα σε ανατροπή του πολιτικού σκηνικού υπέρ του λαού και χειραφέτηση των μαζών. Πολύ περισσότερο που το εργατικό κίνημα βρέθηκε ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης, να οργανώσει την αντεπίθεσή του.

Τηλεφωνική παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στον Υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο για τους Έλληνες της Ουκρανίας.

Τηλεφωνική παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη στον Υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο για τους Έλληνες της Ουκρανίας.Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον υπουργό Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλο, ζητώντας η κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα προκειμένου να διευκολυνθούν όσοι Έλληνες της Ουκρανίας επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα, εξαιτίας της αρνητικής και επικίνδυνης κατάστασης, που έχουν επιβάλλει, σε βάρος του ουκρανικού λαού, η αντιδραστική κυβέρνηση της Ουκρανίας και η επέμβαση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ.