Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

¡Hasta la victoria siempre camarada Raymundo ! K.K.E : Μήνυμα στο KK Μεξικού για τη δολοφονία 3 στελεχών του.

Μήνυμα στο KK Μεξικού για τη δολοφονία 3 στελεχών του.



Αγαπητοί σύντροφοι,
Το ΚΚΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αποτρόπαιο πολιτικό έγκλημα μηχανισμών που βασάνισαν και δολοφόνησαν τον Ραοϊμούντο Βελάσκες Φλόρες, Γενικού Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής του ΚΚ Μεξικού στο κρατίδιο του Γκερέρο, τον Σαμουέλ Βάργκας Ραμίρες, μέλους της Επιτροπής Περιοχής και τον σ. Μιγκέλ.

ΚΚΕ: Σχόλιο για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ.

Σε σχόλιό του για το ταξίδι Σαμαρά στις ΗΠΑ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το ταξίδι του πρωθυπουργού έχει στόχο να διασφαλίσει την ακόμη μεγαλύτερη στήριξη των ΗΠΑ για τη συνέχιση και εμβάθυνση του αντιλαϊκού κυβερνητικού έργου, στο οποίο περιλαμβάνεται και η μεγαλύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ενεργειακούς και άλλους ανταγωνισμούς, στα στρατηγικά σχέδια και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή».Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις.

Το γύρο της Ελλάδας κάνει το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»,μεταφέροντας το μήνυμά του «Αλλαξε τον κόσμο το 'χει ανάγκη», μέχρι την κορύφωσή του στις 19, 20, 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης», στο Ιλιον. 



Οι επόμενες εκδηλώσεις είναι:

Πέτρος Τατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με «δυνάμεις της δεξιάς» !

Επαναφέρει την πρόταση για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με «δυνάμεις από τη δεξιά» ο βουλευτής του κόμματος,Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον «ANT1».
Επικαλείται τα δυσάρεστα -όπως τα χαρακτήρισε- ευρήματα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν οριακή διαφορά μεταξύ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο κόμμα τη Χρυσή Αυγή.

Κ.Κ.Ε : Τεράστιες οι ευθύνες αστικών κυβερνήσεων και τοπικών διοικήσεων για τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει για τις πρόσφατες πυρκαγιές:



«Οι φωτιές που εκδηλώνονται τις τελευταίες ημέρες σε όλη τη χώρα, ιδιαίτερα μάλιστα σε επιλεγμένες περιοχές - φιλέτα, όπως Βαρυμπόμπη, Μαρκόπουλο, Κουβαρά, Μαραθώνα, καίγοντας ακόμα και σπίτια, αναδεικνύουν την έλλειψη ετοιμότητας της κυβέρνησης, συνολικά τις τεράστιες ευθύνες των αστικών κυβερνήσεων και των Τοπικών Διοικήσεων τις τελευταίες δεκαετίες.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «902» : Δίνουμε τη μάχη στο πλευρό του Κόμματός μας.

Ο «Ριζοσπάστης» αναδημοσιεύει σχόλια που αναρτήθηκαν στο portal του «902.gr»


Τη δική τους απάντηση στις βρωμιές και τις συκοφαντίες σε βάρος του ΚΚΕ, με αφορμή την πώληση του «902», δίνουν εργαζόμενοι και συνεργάτες του σταθμού, με σχόλια που αναρτούνται στο portal του «902».
-- Ο Ανδρέας θερμός, δημοσιογράφος του «902», γράφει μεταξύ άλλων: