Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Με υπουργό τον Καψή και εκπρόσωπο τον Πάγκαλο.Γράφει ο Νίκος Μπογιόπουλος στον enikos.gr.

  Ξημέρωσε μια σπουδαία μέρα. 


Εξηγούμαστε: Σήμερα συνέρχεται στις Βρυξέλλες η στρατιωτική επιτροπή της ΕΕ. Μην ξεχνάτε ότι το τρέχον εξάμηνο την προεδρία της ΕΕ έχει η Ελλάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας:

«(…) στη συνάντηση αυτή, κατά παράδοση, προσκαλείται σε γεύμα εργασίας μία προσωπικότητα της δημόσιας και πολιτικής ζωής της προεδρεύουσας χώρας και συμμετέχει ως κύριος ομιλητής, παρουσιάζοντας απόψεις που αφορούν την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σε θέματα γεωπολιτικής και στρατηγικής.

ΚΚΕ σημαίνει μάχη και σας θέλουμε μαζί μας.Το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» επισκέφτηκε το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Γιώργος Πέρρος.

Με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» συνομίλησε χτες το πρωί ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, κατά τη διάρκεια περιοδείας του.


Στο νοσοκομείο η καθαριότητα, η σίτιση, η φύλαξη, οι διοικητικές υπηρεσίες έχουν δοθεί σε εργολάβους επιχειρηματίες, ενώ έντονος ήταν ο προβληματισμός των εργαζομένων για τη διαρκή ενίσχυση των επιχειρηματιών της Υγείας - μέσα και από τη συνειδητή υποβάθμιση του νοσοκομείου, την απαξίωση του επιστημονικού δυναμικού - αλλά και για τα χρήματα που αναγκάζονται να πληρώνουν οι ασθενείς.