Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Aνακοίνωση ΚΣΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ 7/2.

Μετά και τον καθορισμό του έκτακτου eurogroup με θέμα το ελληνικό ζήτημα στις 11.02 η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε διαδηλώσεις και πορείες για την ημέρα εκείνη.



Για την Αθήνα στηρίζει τη συγκέντρωση στα Προπύλαια στις 6.30 και πορεία Προπύλαια-Βουλή-γραφεία ΕΕ. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει και την κινητοποίηση που οργανώνεται για την ΕΡΤ στο ραδιομέγαρο στις 5.30.
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ :

Σάββατο 7 Φλεβάρη 2015.Σχόλιο του ΚΚΕ για τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας



Από τη στιγμή που η κυβέρνηση, σε όλους τους τόνους, δηλώνει σεβασμό στους κανόνες της ΕΕ και διαπραγματεύεται τους όρους αποπληρωμής ενός χρέους που δεν δημιούργησε ο λαός, είναι σίγουρο ότι η όποια συμφωνία με τους εταίρους δεν θα οδηγήσει σε ανακούφιση του λαού, πολύ δε περισσότερο σε ανάκτηση των τεράστιων απωλειών που είχε όλα αυτά τα χρόνια.

Σπύρος ΜΠΕΤΣΗΣ : Να έρθουμε πιο κοντά με τον κόσμο που ψήφισε και στήριξε το Κόμμα.

 Να έρθουμε πιο κοντά με τον κόσμο που ψήφισε και στήριξε το Κόμμα


H αναγκαιότητα συνέχισης της ιδεολογικής και πολιτικής δουλειάς με τους εργαζόμενους, συνολικά με τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία της Αχαΐας, στους κλάδους, στους μεγάλους χώρους εργασίας, στον τόπο κατοικίας και μόρφωσης, αναδεικνύεται από τις συσκέψεις που πραγματοποιούν οι ΚΟΒ του Κόμματος και οι ΟΒ της ΚΝΕ, για τη συζήτηση του εκλογικού αποτελέσματος, των πρώτων εκτιμήσεων της ΚΕ και των καθηκόντων του Κόμματος, των οπαδών και φίλων του την επόμενη μέρα.

Το Σάββατο κυκλοφορεί ο «Οδηγητής» με τα ντοκουμέντα του 11ου Συνεδρίου της ΚΝΕ.

Με τα ντοκουμέντα του 11ου Συνεδρίου της ΚΝΕ κυκλοφορεί το Σάββατο 7 Φλεβάρη το μηνιαίο φύλλο του «Οδηγητή».



Στο φύλλο του Φλεβάρη, σε ειδικό ένθετο, θα υπάρχει η Απόφαση του 11ου Συνεδρίου της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε στις 18-21 Δεκέμβρη του 2014, με σύνθημα «Πρωτοπόρα νεολαία του ΚΚΕ μαχητικά στο δρόμο για το σοσιαλιστικό αύριο χωρίς κρίσεις, πολέμους, εκμετάλλευση», καθώς και το νέο Καταστατικό της Οργάνωσης που ψηφίστηκε στο Συνέδριο.