Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Κυκλοφορεί από το Σάββατο ο «Οδηγητής» του Φλεβάρη.

Από το Σάββατο 8 Φλεβάρη, κυκλοφορεί το νέο τεύχος του «Οδηγητή».


Στις σελίδες του περιοδικού της ΚΝΕ, μπορείτε να διαβάσετε:

Εκτενή αποσπάσματα απ’ την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην εκδήλωση της Κεντρικής Επιτροπής για τις θέσεις του Κόμματος για τη μάχη των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών

Αύριο Κυριακή κινητοποιήσεις στα διόδια Φθιώτιδας, Θήβας, Τραγάνας, Αγ. Τριάδας.

 Νέες κινητοποιήσεις και αύριο ενάντια στις νέες αυξήσεις και με αίτημα για την πλήρη κατάργηση των διοδίων.


Αύριο Κυριακή από τις 4 μ.μ. – 6 μ.μ. στα διόδια της Φθιώτιδας θα γίνει κινητοποίηση που διοργανώνει η γραμματεία Φθιώτιδας του ΠΑΜΕ και καλεί σε μαζική συμμετοχή για πλήρη κατάργηση των διοδίων, συγκοινωνίες υπέρ του λαού, δημόσιες, φθηνές, τακτικές, δωρεάν για όσους το έχουν ανάγκη.

Αντιδράσεις στις νέες μεγάλες αυξήσεις στα διόδια. Κινητοποίηση σήμερα στις 10 π.μ. στα πλευρικά διόδια της Πάχης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μεγάρων.

 Τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων και οδηγών προκάλεσε η επιβολή των αυξήσεων στα διόδια στην Εθνική Οδό Αθήνας - Θεσσαλονίκης και Αθήνας - Πάτρας, η οποία μπήκε σε εφαρμογή από χθες.


Με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μεγάρων σήμερα στις 10 το πρωί διοργανώνεται κινητοποίηση στα πλευρικά διόδια της Πάχης, για να μη λειτουργήσουν, αλλά και για να καταργηθούν όλα τα διόδια.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ σήμερα στην Κεφαλονιά.Συνεχίζεται από συνδικάτα και φορείς του κινήματος η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

 Αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ θα επισκεφθεί σήμερα Σάββατο 8 Φλεβάρη τις πληγείσες περιοχές από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά, μαζί με το Εργατικό Κέντρο του νησιού. 


Η αντιπροσωπεία θα παραδώσει την πρώτη δόση του υλικού που συγκέντρωσαν συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και Λαϊκές Επιτροπές, μετά από έκκληση του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα: 500 κιλά ρύζι, 500 κιλά φασόλια, 500 κιλά φακές, 1.000 κιλά μακαρόνια, 1.500 κιλά γάλα και φαρμακευτικό υλικό.