Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΝΕ: Ανακοίνωση για την καθιέρωση εβδομάδας «σχολικής ανάπαυλας».

 Ανακοίνωση, με αφορμή τις προθέσεις της κυβέρνησης για την καθιέρωση εβδομάδας "σχολικής ανάπαυλας", εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, ο καθένας μπορεί να δει εκατοντάδες σχόλια μαθητών που αφορούν τις προθέσεις της κυβέρνησης για την καθιέρωση εβδομάδας "σχολικής ανάπαυλας".

Ο Δ. Κουτσούμπας στο 2ο Συνέδριο του ΚΚ Ιταλίας.Πραγματοποιείται στις 17-19 Γενάρη, στη Ρώμη.

 Στο 2ο Συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, που πραγματοποιείται από τις 17 ως τις 19 Γενάρη στη Ρώμη, θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ. 


Η αντιπροσωπεία θα έχει συνάντηση με το Γραμματέα του κόμματος Μάρκο Ρίτσο, με το τμήμα Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και άλλα στελέχη του κόμματος, ενώ ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα απευθύνει χαιρετισμό στο Συνέδριο, που έχει ως κεντρικό σύνθημα: «Είναι η ώρα να ιδρύσουμε το κόμμα, να οργανώσουμε την πάλη».

Καυστικό το σχόλιο του KKE για τα στοιχεία του Υπ. Οικονομικών & το πρωτογενές πλεόνασμα !

 Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τα στοιχεία του Υπ. Οικονομικών & το πρωτογενές πλεόνασμα


Τα προσωρινά οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών είναι τα αποτελέσματα της φοροληστείας, της ισοπέδωσης μισθών και συντάξεων, της σφαγής των δαπανών κοινωνικής πολιτικής, της τραγικής κατάστασης σε υγεία και εκπαίδευση.