Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Σχόλιο του Κ.Κ.Ε. για τα νέα μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση - ΕΕ 20/8/2012


Σχόλιο του Κ.Κ.Ε. για τα νέα μέτρα



Το νέα άγρια μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση και EE είναι η συνέχεια,  αλλά όχι το τέλος του πολέμου που έχουν εξαπολύσει στο λαό. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να περιμένουν ούτε αρκεί να αγανακτούν, χρειάζεται να πουν αποφασιστικά : Φτάνουν πια οι θυσίες μας για το ευρώ και την ΕΕ, για την ανάκαμψη των καπιταλιστικών κερδών.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε. για τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου 19/8/2012


Σχόλιο του Κ.Κ.Ε.



Η νομιμότητα που η κυβέρνηση διακηρύσσει ότι θα επιβάλλει με κάθε τρόπο, απαιτεί απ' τη λαϊκή οικογένεια, που το εισόδημά της δεν αρκεί ούτε για να καλύψει τις βασικές της ανάγκες, να πληρώσει φόρο 800 και 1000 ευρώ, να μην έχει πετρέλαιο θέρμανσης ούτε φάρμακα.

Μετά τον κ. Σαμαρά....Του Στάθη

Θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω». Αντώνης Σαμαράς

Αυτό είναι λοιπόν το ερώτημα;
Αν θα πέσει ο Αντώνης;
Ή αν θα πέσει, με τα μέτρα που θα πάρει ο κ. Σαμαράς, η Ελλάδα;
Διότι θα πέσει!

Ξυλοκοπήθηκε μετανάστης που έκανε οτοστόπ στην Εγνατία.


Στο Νοσοκομείο της Ξάνθης νοσηλεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετανάστης που δέχθηκε επίθεση κάνοντας ωτοστοπ προς την Αθήνα, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του XanthiPress.gr


Ο άνδρας που είχε κάταγμα στο πόδι και διακομίστηκε στην Ορθοπεδική κλινική, υποστήριξε ότι είχε έρθει στην Κομοτηνή με τις πρώτες παρτίδες των παράνομων μεταναστών που μεταφέρθηκαν, αλλά στην πορεία διαπιστώθηκε ότι διαθέτει νόμιμα έγγραφα και αφέθηκε ελεύθερος.
Λόγω έλλειψης χρημάτων, ανέφερε, ότι ξεκίνησε να επιστρέψει στην Αθήνα με ωτοστοπ και ξεκίνησε από την Κομοτηνή με τα πόδια.

* Τοις ποίων ρήμασι πειθόμενοι μωρέ; Της Λιάνας Κανέλλη.


Δεν σε αναγνωρίζω ρε φίλε. 



Δεν σε αναγνωρίζω ρε άνθρωπε Ελληνα του διαβόητου 21ου αιώνα. Ούτε συμπολίτη θέλω να σε πω, ποτέ σύντροφος άλλωστε δεν ήσουν, εκείνο δε το συνάνθρωπε, εκείνο το ρε πατριώτη, κάπου κάπου σου κόλλαγε και δεν μετάνιωνα την καλημέρα που αντάλλασσα μαζί σου. Ησουνα περήφανος για την προσφυγική καταγωγή σου.