Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

 Συγκέντρωση της ΚΝΕ την Παρασκευή ενάντια στις προτάσεις του ΚΕΠΕ.

 Σε συγκέντρωση την Παρασκευή 31 Γενάρη στις 5 το απόγευμα στην Ομόνοια και πορεία στα γραφεία του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Επιχειρήσεων (ΚΕΠΕ) με αφορμή τις προτάσεις του Κέντρου για την υπερεκμετάλλευση των νέων καλεί η  Οργάνωση Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΕΠΕ, με άρθρο του ερευνητή του Ιωάννη Χολέζα, που δημοσιεύτηκε στο πρώτο τεύχος του Μηνιαίου Δελτίου Οικονομικών Εξελίξεων, προτάθηκε η κατάργηση του κατώτατου μισθού, για νέους έως 29 ετών, μέχρι και για ένα έτος από την πρόσληψή τους ως κίνητρο για τις επιχειρήσεις στο όνομα της καταπολέμησης της ανεργίας.

Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των αγροτών.Ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος.

 Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς και στήριξης των δίκαιων αιτημάτων της εξέδωσε η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, στην οποία σημειώνει:


«Η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες που βγαίνουν, με τα τρακτέρ, στους δρόμους, δίνοντας μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της ΕΕ, των ελληνικών κυβερνήσεων και των μονοπωλίων.

ΠΑΜΕ : Συλλαλητήριο στις 4 Φλεβάρη, στην Ομόνοια 6μ.μ., εναντίον των αντεργατικών μέτρων της κυβέρνησης για την Υγεία.

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ

6μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

 ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ

ΥΓΕΙΑ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.




ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΑΣ


ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ στις ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΣΤΑ ΕΟΠΥΥ στα ΚΕΝΤΡΑ

ΥΓΕΙΑΣ, στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ


Η  κυβέρνηση  συνεχίζει    την  δραστική  υποχρηματοδότηση  των  Κρατικών  Νοσοκομείων,  των Κέντρων  Υγείας,  του  ΕΟΠΥΥ  και  των  ασφαλιστικών  ταμείων.