Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Το ΚΚΕ για τις εξελίξεις στη Συρία και τη σχεδιαζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση.

Σχόλιο του Κ.Κ.Ε



Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, με την προσχηματική καμπάνια ενοχοποίησης της συριακής κυβέρνησης για τη χρήση χημικών όπλων, τις συνομιλίες Ομπάμα - Κάμερον και τις πληροφορίες για την ενίσχυση της αμερικανικής στρατιωτικής παρουσίας στην περιοχή, επιβεβαιώνουν ότι κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και σχεδιάζεται άμεση στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, η οποία προετοιμάζεται εδώ και καιρό με τη στήριξη και τον εξοπλισμό των λεγόμενων αντικαθεστωτικών από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

Τώρα ΌΛΟΙ στην αντεπίθεση ! ΠΑΜΕ: Στις 7 Σεπτέμβρη το πανεργατικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ !

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο πανεργατικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στις 6.00 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, απευθύνει η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:
«Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, συνταξιούχοι, φτωχοί αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νέοι και νέες
Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.

Άδωνις Γεωργιάδης: Έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο ! Το θράσος του μπουμπούκου ξεπέρασε κάθε όριο.

Οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική από την 1η Σεπτεμβρίου τίθενται σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.



Επέκρινε σφόδρα τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Πολυκλινική Αθηνών ο Αδωνις Γεωργιάδης.