Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τον «902».Η πώληση αφορά υποδομές, μηχανήματα και αυτοκίνητα της εταιρείας. Ο διακριτικός τίτλος και τα σήματα λεκτικά και ηχητικά παραμένουν στο Κόμμα.

Σε ανακοίνωσή του για τον «902» το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους φίλους του σταθμού ράδιο – τηλεόραση "902 αριστερά στα FM" σχετικά με το σταθμό. Όπως γνωρίζετε, για δυο και πλέον δεκαετίες με το σταθμό "902" δώσαμε ένα σοβαρό και πολύμορφο αγώνα για ουσιαστική ενημέρωση του λαού, ώστε να ξέρει την αλήθεια, να διαμορφώνει άποψη μέσα στον κυκεώνα της στρέβλωσης των γεγονότων και της παραπληροφόρησης.

 ΠΑΜΕ: Παράσταση διαμαρτυρίας για τους θανάτους κρατούμενων μεταναστών.

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα περιστατικά θανάτων μεταναστών μέσα στα κρατητήρια πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αντιπροσωπεία της Γραμματείας Μεταναστών του ΠΑΜΕ.

Στη συνάντησή της με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Αθ. Ανδρεουλάκο,η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισήμανε πως η κακοποίηση μεταναστών σε χώρους κράτησης είναι τραγικό αλλά σύνηθες φαινόμενο και ζήτησε να παρθούν μέτρα.

Υπόθεση Μάνινγκ: Οι ήρωες, η "ασφάλεια" και η ελευθερία.Της Μπαλή Κ.

Υπόθεση Μάνινγκ
Ο νεαρός στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ πιθανότατα θα πεθάνει στη φυλακή. Ο άνθρωπος που έστειλε στα WikiLeaks από το Ιράκ και το Αφγανιστάν δύο βίντεο που έδειχναν τους συμπατριώτες του να σκοτώνουν αμάχους, καθώς και εκατοντάδες χιλιάδες διπλωματικά έγγραφα και στρατιωτικές αναφορές, βρέθηκε στα δικαστήρια ένοχος για όλες τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε, εκτός από μία. Τη σοβαρότερη, ότι βοήθησε τον εχθρό.