Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Στο Σύνταγμα στις 22 Γενάρη η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ ! Να μη λείψει κανείς !

ΚΚΕ δυνατό για το λαό !

Το ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα, την Πέμπτη 22 Γενάρη και ώρα 7.00 το απόγευμα, στο Σύνταγμα.

"Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας. "Δήλωση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα.

Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφέρει: 

«Έχει μεγάλο θράσος ο κ. Τσίπρας. Επιδιώκει να εκβιάσει όσους νιώθουν αριστεροί. Αυτό, λοιπόν, που είναι αδιανόητο είναι να ζητάει από το ΚΚΕ, στο όνομα μάλιστα της αριστεράς, να πάμε μαζί "να σώσουμε", όπως ο ίδιος είπε, την ΕΕ, το ευρώ, τους μονοπωλιακούς ομίλους, να ξεχάσει ο λαός όσα όλοι αυτοί του πήραν, όλα όσα έχασε. 

ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ». Μάχη για να φτάσει παντού το κάλεσμα του ΚΚΕ !

 Από το απόγευμα του Σαββάτου με τη χρέωση του «Κυριακάτικου Ριζοσπάστη» στις Οργανώσεις ξεκίνησε η εξόρμηση στις συνοικίες της Αττικής, που συνεχίστηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα.


Με στόχο να φτάσει παντού η φωνή του ΚΚΕ, ο «Ριζοσπάστης» με τη σύνθεση των ψηφοδελτίων του Κόμματος σε όλη τη χώρα και το κάλεσμα για στήριξή τους μπήκε σε εκατοντάδες λαϊκά σπίτια. Η πανεξόρμηση έδωσε την ευκαιρία στις Οργανώσεις του ΚΚΕ να έρθουν σε επαφή με τον εργατόκοσμο της Αττικής, να συζητήσουν για τις εξελίξεις, την πολιτική του ΚΚΕ και την αναγκαιότητα ενίσχυσής του. Να απαντήσουν σε ερωτήματα, να ακούσουν παρατηρήσεις, με διάλογο ειλικρινή και ουσιαστικό.
Μεγαλύτερη διακίνηση - καλύτερη συζήτηση

Δεν αλλάζουν οι συμφωνίες διαμηνύει η Γερμανία - Στροφή ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές βλέπει ο Ρέγκλινγκ.

Καμία αλλαγή στις συμφωνίες είναι το μήνυμα που εκπέμπει προς την Ελλάδα η κυβέρνηση της Γερμανίας.

«Οι εκλογές δεν αλλάζουν τίποτα στις συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση πρέπει να σέβεται τις συμφωνίες της προηγούμενης», αυτό δήλωσε εκ μέρους του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο εκπρόσωπός του Μάρτιν Γιέγκερ, που ρωτήθηκε για την πιθανότητα αλλαγής πολιτικής σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλογές 2015 : Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στη Θεσσαλία.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στη Θεσσαλία 


Λάρισα

ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, οδοντίατρος, ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, δικηγόρος,ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Λάρισας, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, καθηγήτρια Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, 

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Ρίζου Μαρούδα για τους αγρότες.

Στην οργή και την απόγνωση που επικρατεί σε αγρότες και κτηνοτρόφους, που παραμένουν απλήρωτοι από τους εμπόρους, αλλά και από ενισχύσεις και επιστροφές, αναφέρεται σε δήλωσή του προς του αγρότες ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ) και υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ.

Όπως τονίζει, είτε με κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ, είτε με κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι θα βιώσουν τη νέα ΚΑΠ που μειώνει τις ενισχύσεις τουλάχιστον κατά 45%.
Τους καλεί, αξιοποιώντας την πείρα από τους μεγάλους αγώνες, να συνειδητοποιήσουν ότι μόνο με τη δική τους πάλη έχουν αποτελέσματα και κατακτήσεις. Ακριβώς γι' αυτό το λόγο, τονίζει, επιβάλλεται η ισχυροποίηση του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές.
Ολόκληρη η δήλωση: