Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΚΚΕ: Σχόλιο για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

 Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης με την τρόικα.


Αναλυτικά το σχόλιο:  

15η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Αποφασίστηκε σειρά κοινών δράσεων.

 Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι εργασίες της Συνάντησης που φιλοξενήθηκε στη Λισαβόνα από το Πορτογαλικό ΚΚ


 Με την έγκριση των προτάσεων για τις Κοινές Δράσεις που θα αναπτύξουν τον επόμενο χρόνο τα Κομμουνιστικά Κόμματα, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή, οι εργασίες της 15ης Διεθνούς Συνάντησης των Κομμουνιστικών κι Εργατικών Κομμάτων στη Λισαβόνα.
Στη συνάντηση πήρε μέρος αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και τους Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και Κώστα Παπαδάκη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.

Οι 13 κοινές δράσεις που αποφασίστηκαν είναι:

Ριζοσπάστης και Νίκος Μπογιόπουλος. Η αλήθεια και οι συκοφάντες.Ένα επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

 Η αλήθεια και οι συκοφάντες. ( Του Red Star )



Επειδή θέλουμε οι αναγνώστες του kk4ever να είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για  διαδόσεις και φήμες, γράφω παρακάτω για το θέμα που συζητιέται τελευταία για το Νίκο Μπογιόπουλο και τον Ριζοσπάστη.

Υπάρχουν κάποιοι που ρίχνουν λάσπη στον δημοσιογράφο, και κατά συνέπεια προκαλούν ζημιά και στο Κόμμα, στηριζόμενοι στην άγνοια των πολιτών για ορισμένα γεγονότα.

Όμως οι πάντες (πρώτοι απ΄ όλους οι συκοφάντες) γνωρίζουν ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια εκτός καταστατικού του ΚΚΕ.

Το kk4ever πληροφορεί τους αναγνώστες του ότι: