Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Αλλαγή φρουράς στο K.K.4ever - Η αποχώρηση του Red Star από το ιστορικό μπλογκ της Κομμουνιστικής Αριστεράς- Γράφει ο Νικολάι Τσίλης


Αγαπητοί μας αναγνώστες και συναγωνιστές. Ο δημιουργός του K.K.4ever , Red Star  αποφάσισε μετά από μια σχεδόν πενταετία να αποχωρήσει από τη συντακτική ομάδα μας. Μέσω του προσωπικού του μπλογκ hellenicsld.blogspot.gr/ θα εξηγήσει ο ίδιος τους λόγους που εγκαταλείπει το K.K.4ever

Τους τελευταίους μήνες το μπλογκ παρέμεινε παραμελημένο με λίγες αναρτήσεις με αποτέλεσμα να χάσει εκατοντάδες αναγνώστες του.Ίσως να έχει κλείσει τον κύκλο του.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΚΕ για την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο



Για 4η μέρα συνεχίζεται η πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο, επιβαρύνοντας σοβαρά την υγεία των κατοίκων πολλών περιοχών της Αττικής και ιδιαίτερα ευαίσθητων ομάδων, από τα τοξικά στοιχεία του νέφους.  
Αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά η ανυπαρξία πρόληψης και ελέγχου των κινδύνων από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, η απουσία επαρκούς προσωπικού και μέσων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η έλλειψη διαδικασιών και υποδομών για την ολοκληρωμένη εκτίμηση της επικινδυνότητας για τον πληθυσμό, η έλλειψη σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων και ενημέρωσης του πληθυσμού για την προστασία του κ.λ.π.