Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Για ακόμη μια φορά έριξε λάσπη στο Κ.Κ.Ε ο Λάκης Λαζόπουλος τιμώντας τη μνήμη του Βαγγέλη Γιαννόπουλου... Το Κ.Κ.Ε. στηρίζει ...την συγκυβέρνηση... !!! Πρόσεχε Λάκη Συριζόπουλε μην σκίσεις κανένα ΡΟΖ καλσόν ! Γράφει ο Red Star.


Άξιος ο μισθός του !

Όπως είχα γράψει πάλι για προηγούμενη εκπομπή του Λάκη , ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ,ο Λαζόπουλος επανέλαβε την γνωστή προπαγάνδα του. Σαν άλλος Βαγγέλης Γιαννόπουλος στο Κανάλι 29 του λασπολόγου-απατεώνα Κουρή, κατηγόρησε το Κ.Κ.Ε ότι στηρίζει την κυβέρνηση και όχι τον... ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Έβαλε την ίδια κασέτα με την εκπομπή της Τρίτης 26 Φεβρουαρίου.

«Άβατο» η κυπριακή Βουλή λόγω διαδηλώσεων.Η αστυνομία απέκλεισε το δρόμο.


Η αστυνομία απέκοψε την οδό Μαχμάτα Γκάντι, στην οποία βρίσκεται η Κυπριακή Βουλή. Έξω από τη Βουλή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, αλλά και πολλά τηλεοπτικά συνεργεία ξένων ΜΜΕ.

Με βασικά συνθήματα «Η Κύπρος ανήκει στο λαό της» και «Ανεξαρτησία – Δημοκρατία – Ελευθερία» πλήθος κόσμου διαδηλώνει αυτή την ώρα κοντά στην Κυπριακή Βουλή, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση για το νομοσχέδιο σχετικά με το «κούρεμα» των καταθέσεων των τραπεζών.

ΚΚΕ: Ο κυπριακός λαός μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις.


Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο σε ανακοίνωση του τονίζει:

Η κλιμάκωση της επίθεσης αφορά το σύνολο των δικαιωμάτων της Κυπριακής εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων και δεν περιορίζεται στο κούρεμα των λαϊκών καταθέσεων. Είναι αποτέλεσμα αφενός της φιλομονοπωλιακής πολιτικής που εφαρμόζεται σε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφετέρου της όξυνσης των ανταγωνισμών ανάμεσα στα ιμπεριαλιστικά κέντρα για τον έλεγχο των αγορών και των δρόμων της ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο. 

Κύμα αυτοκτονιών στη Βουλγαρία.


Δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων της Σόφιας «Novinite» με τίτλο «Το κύμα αυτοκτονιών επιμένει στη Βουλγαρία» αναφέρει τα τελευταία περιστατικά αυτοκτονιών, τα οποία αποδεικνύουν τις καταστρεπτικές συνέπειες του καπιταλισμού στις ζωές των λαϊκών οικογενειών. 
Βουλγαρία - Φωτογραφία AP
Σε μια χώρα όπου επί σοσιαλισμού η ανεργία και η ανασφάλεια ήταν άγνωστες λέξεις, σήμερα οι εργαζόμενοι οδηγούνται στη φτώχεια και την απόγνωση μέχρι και το σημείο να αφαιρέσουν τη ζωή τους.

Διαδηλωτής στην Κύπρο κατέβασε τη σημαία από τη γερμανική πρεσβεία.

 Πολλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Κύπρο έξω από το προεδρικό μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη συμφωνία της κυβέρνησης με το Eurogroup για κούρεμα των καταθέσεων



Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα κατά της τρόικας και του μνημονίου.
 
Νωρίτερα, μερίδα διαδηλωτών καθ' οδόν προς το Προεδρικό, κατευθύνθηκε στη γερμανική Πρεσβεία.

Διαδηλωτής σκαρφάλωσε στην ταράτσα του κτηρίου κατέβασε τη γερμανική σημαία από τον ιστό της και την πέταξε στο δρόμο.