Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ.Η πίστη στο δίκιο του λαού μάς γεμίζει αισιοδοξία.

Μαζική, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
 
 
Μαζικό «παρών» έδωσαν κάτοικοι της Καισαριανής, κάθε ηλικίας, στη χτεσινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»,στην κεντρική πλατεία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δίνοντας και με αυτόν τον τρόπο ώθηση στη μάχη που συνεχίζεται με αποφασιστικότητα μέχρι την τελευταία στιγμή, ώστε οι επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της Κυριακής να αναδείξουν δημοτική αρχή στήριγμα στην πάλη του λαού και όχι άλλη μία δύναμη διαχείρισης σε βάρος του.
Στη συγκέντρωση μίλησαν ο υποψήφιος δήμαρχος, Ηλίας Σταμέλος και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, ενώ η βροχή δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού προγράμματος, με τους καλλιτέχνες Χρ. Θηβαίο, Β. Κορακάκη, Μ. Πασχαλίδη, Μ. Πάχου και Κ. Μακαβού.

Συνέντευξη του Νίκου Σοφιανού μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στον ρ/ς REAL.

Συνέντευξη του Νίκου Σοφιανού μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ



Θα ξεκινήσω ζητώντας το σχόλιό σας για τον τρόπο με τον οποία γίνεται η διαπραγμάτευση με την τρόικα και ιδίως θέλω το σχόλιό σας για το εάν και κατά πόσον τελειώνουν τα μνημόνια, όπως ακούμε και από τις 2 πλευρές; Και από την κυβέρνηση που λέει 31/12 νέα σχέση - νέα σελίδα με τους δανειστές, ενώ και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι να εκλεγεί εκείνος στις επόμενες εκλογές θα τελειώσει τα μνημόνια και θα καταργήσει και τους εφαρμοστικούς νόμους...

«Χιλιοειπωμένα. Θα έλεγα ότι πέρα από τον τρόπο και τον χρόνο και τον τόπο της διαπραγμάτευσης, το θέμα είναι η ουσία.