Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Χρυσαυγίτες βανδάλισαν το μνημείο στην Παλαιοκώμη Σερρών.


ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ


Φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής προχώρησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές στο μνημείο που στήθηκε στην Παλαιοκώμη - Μεσολακκιά Σερρών, προς τιμή των μελών του Μακεδονικού Γραφείου του ΚΚΕ που δολοφονήθηκαν από τους Βούλγαρους φασίστες κατακτητές στις 6 Οκτώβρη του 1941 στην προσπάθειά τους να οργανώσουν την Αντίσταση στην περιοχή.
Η ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό της περιοχής τη νέα πρόκληση των χρυσαυγιτών και σε ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, σημειώνει:

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στο ρ/ς Παραπολιτικά.

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα 




Να ξεκινήσουμε από την επικαιρότητα, που ουσιαστικά περιστρέφεται γύρω από τις διαθέσεις της τρόικα και το αντάρτικο το οποίο έχουν ξεκινήσει κυβερνητικά στελέχη. Εσείς εκτιμάτε ότι πρόκειται για ένα θέατρο που παίζεται στις πλάτες των πολιτών και ότι τίποτε ουσιαστικά δεν πρόκειται να αλλάξει, ό,τι θέλει η τρόικα θα υλοποιηθεί και απλώς θα συνεχιστεί ο βίος αυτής της κυβέρνησης;

«Εδώ που τα λέμε είναι επανάληψη του ίδιου σίριαλ, το οποίο γνωρίζουμε 5 χρόνια τώρα, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι πιέσεις, οι υποχωρήσεις, οι λεονταρισμοί δίνουν και παίρνουν. Η ουσία είναι ότι ο λαός θα πληρώσει πάλι το μάρμαρο, στο λαό θα έρθει η «λυπηρετή», στους εργάτες, τους άνεργους, στα λαϊκά στρώματα, είτε τελειώσει η διαπραγμάτευση στις 8 Δεκεμβρίου είτε συνεχιστεί για τις 15 Δεκέμβρη είτε πάει το Γενάρη είτε καταλήξουν πριν τις εκλογές είτε μετά τις εκλογές. Η ουσία είναι ότι θα υπάρχουν οι πολιτικές που αναγνωρίζουν το χρέος και το διαπραγματεύονται.

Σοβιετική Ένωση στον πλανήτη Άρη ,έτος 2061 ! Επιμέλεια Red Star.

Εικόνες από το μέλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ;  Ή αν προτιμάτε αν υπήρχε ακόμα η  Σοβιετική Ένωση και ήταν η σοσιαλιστική επανάσταση συνεχιζόταν πως θα ήταν η ζωή για τους Σοβιετικούς πολίτες ; Σε αυτή την εκδοχή η Σοβιετική Ένωση έχει αποικήσει τον κόκκινο πλανήτη Άρη.
Το πρώτο γήινο παιδί που γεννιέται στην Σοβιετική αποικία του Άρη


Οικογενειακές φωτογραφίες !

Σχόλιο του KKE για τη νέα πρόταση του υπουργού Παιδείας

 Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τη νέα πρόταση του υπουργού Παιδείας



Μετά την πρόταση του υπ. Παιδείας για εθελοντική εργασία εκπαιδευτικών που θα αμείβονται με μόρια αντί για μισθό, η νέα πρόταση του Α. Λοβέρδου να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία με εκπαιδευτικούς, που βρίσκονται σε άδεια ανατροφής τέκνων, είναι προκλητική και επικίνδυνη.
Εκμεταλλεύεται τη δεινή οικονομική θέση που βρίσκονται οι νέοι εκπαιδευτικοί και οι οικογένειές τους και με δόλωμα ένα επίδομα 300 ευρώ ανοίγει το δρόμο για την αμφισβήτηση του ίδιου του θεσμού της γονικής άδειας.