Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δημήτρης Κουτσούμπας : «Η μόνη λύση για το λαό είναι να οργανώσει την αντίστασή του, την αντεπίθεσή του, να οικοδομήσει τη Λαϊκή Συμμαχία..."



Ο ΓΓ της ΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρευρέθηκε χτες βράδυ σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Έρκυνα» στη Λιβαδειά, όπου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφου.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο, δήλωσε ότι το πολυνομοσχέδιο θα πρέπει να αποσυρθεί αμέσως και σε περίπτωση που μπει για ψηφοφορία, θα πρέπει να καταψηφιστεί.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ξεκινώντας τη διαδικασία προς την Πανελλαδική Σύσκεψη του φθινοπώρου
η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία
διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα
την Τετάρτη 17 Ιούλη, στις 8:00 μ.μ.
στο Πεδίον Άρεως (Θέατρο Οικονομίδη).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΑΣ
Πανελλαδική σύσκεψη της ΠΑΑΣ το φθινόπωρο
Τον Απρίλη του 2012, αμέσως μετά τους μεγαλειώδεις αγώνες του λαού και της εργατικής τάξης της χώρας ενάντια στα Μνημόνια και την υπαγωγή στον έλεγχο της τρόικας των ιμπεριαλιστών, με την πρωτοβουλία των οργανώσεων του ΚΚΕ(μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ συγκροτήθηκε η Πρωτοβουλία για Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία (ΠΑΑΣ). Βάση της αποτέλεσε η ανάγκη πολιτικής και οργανωτικής συγκρότησης του εργατικού-λαϊκού κινήματος στην κατεύθυνση της μαζικής αντίστασης, και η συμβολή της σε μια πραγματική αριστερή απάντηση στις προκλήσεις και τα καθήκοντα της περιόδου.

ΑΟΖ: Αθλιο Οραμα Ζωής , της Λιάνας Κανέλλη.

Μέρες Ιουλίου.  


Μεγάλωσα για να μην ξεχνάω κι όχι το αντίθετο. Αν γυρίσω το ρολόι του αναμνησιακού χρόνου στα νιάτα μου, εκτός από Πολυτεχνείο, έχει και μυρίζει Κύπρο. Εχει ονόματα βαριά που έπεσαν μες τη Μεσόγειο και σήμερα ξεκλειδώνουν και για τους νεότερους, άμα θέλουν να σηκώσουν το μυαλό τους πάνω από τα ζοφερά τρέχοντα, το μυστήριο τάχα μου δήθεν της συμφοράς.