Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Να μη διαγραφεί κανείς που παλεύει να τελειώσει τις σπουδές του! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΣΤΙΣ 12:00 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και στις πρυτανείες των σχολών στις άλλες πόλεις της χώρας!

Συνάδελφε – συναδέλφισσα που έμεινες πίσω στις σπουδές σου
Γιατί παράλληλα χρειάστηκε να αναζητήσεις μεροκάματο για να τα βγάλεις πέρα με το κόστος σπουδών μιας και η οικογένειά σου δεν μπορούσε να πληρώνει για να σπουδάσεις απρόσκοπτα.


Γιατί η σχολή σου είναι χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι, χωρίς εστίες για διαμονή και στήριξη από την πολιτεία. Γιατί μπήκες από νωρίς στο δίλημμα να γυρίσεις πίσω και να πηγαινοέρχεσαι για την εξεταστική χωρίς να μπορείς να παρακολουθήσεις τα μαθήματά σου ή να εγκαταλείψεις το όνειρο μιας και η οικογένειά σου δεν έχει να πληρώνει χιλιάρικα για νοίκια – νερό – ρεύμα.

Χαλκίδα: Ανακοίνωση της ΚΝΕ για τον τραυματισμό σπουδαστή του ΟΑΕΔ στη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.


«Η Τομεακή Οργάνωση Χαλκίδας της ΚΝΕ δηλώνει τη συμπαράστασή της στον σπουδαστή του ΟΑΕΔ για τον σοβαρό τραυματισμό του, κατά τη διάρκεια της πρακτικής του άσκησης στο Δήμο Χαλκιδέων και εύχεται γρήγορη ανάρρωση».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Χαλκίδας της ΚΝΕ για το θέμα, προσθέτοντας:

ΣΩΤΗΡΗΣ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ :Πάρτε μέτρα για την ουσιαστική αποζημίωση των αγροτών.

Ερώτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τις εξαγγελίες πενιχρών αποζημιώσεων των ροδακινοπαραγωγών από την ΕΕ κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος. 


Σ' αυτήν αναφέρει:

«Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θα διατεθούν έως 30 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις για τους ροδακινοπαραγωγούς όλων των κρατών - μελών.