Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΟ ΩΡΑ MEGA».

Συνέντευξη του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα  



- Κανονικά επικαιρότητα, όπως την έχουμε εμείς είναι να ξεκινήσουμε, να μας πείτε μια κουβέντα γι' αυτή την ιστορία με τον κ. Λιάπη.

-- Τι να πει κανείς τώρα. Είναι απαράδεκτο και μόνο ως γεγονός. Ένας πρώην υπουργός, ένα πολιτικό στέλεχος ενός κόμματος να συμπεριφέρεται μ' αυτό τον τρόπο...

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Κ.Κ.Ε για την Παγκόσμια Μέρα Μεταναστών

«Κάθε πέρυσι και καλύτερα» είναι η έκφραση που ταιριάζει για να περιγράψει την κατάσταση των μεταναστών στη χώρα μας και διεθνώς.
 
Η όξυνση και το βάθεμα της καπιταλιστικής κρίσης, η ακόμη μεγαλύτερη επιθετικότητα του κεφαλαίου σε βάρος των εργαζομένων, οι πόλεμοι και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, η φτώχεια και τα αντιδραστικά καθεστώτα είναι οι αιτίες για τη συνεχή αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που ξεριζώνονται για να βρουν μια καλύτερη και ασφαλέστερη ζωή.

Οι διεργασίες και ο λαός.(Από την στήλη του σημερινού Ριζοσπάστη, "Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ").

 Τις τελευταίες μέρες έχουν πυκνώσει τα δημοσιεύματα γύρω από δημοσκοπήσεις και οι ανάλογες αναλύσεις από τον αστικό Τύπο. 


Το κύριο ζήτημα που απασχολεί είναι πώς θα προχωρήσει η αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η κυβερνητική εναλλαγή και η συγκρότηση σταθερών κυβερνήσεων αστικής διαχείρισης. Ολα είναι ανοιχτά.

ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ.Tου Γιώργου Δελαστίκ.

 Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*


Σχεδόν απαρατήρητη πέρασε η είδηση. Εσκεμμένα. Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου θα ήταν να συνειδητοποιήσει ο ελληνικός λαός τι σημαίνει στην πράξη η ενεργειακή ομηρεία της πατρίδας μας από την Τουρκία στον τομέα του φυσικού αερίου, στην οποία συνειδητά μας οδηγούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με την επιλογή τους να συμμετάσχει η Ελλάδα στη διέλευση του αγωγού ΤΑΡ και όχι του ρωσικού «Σάουθ Στριμ».

Σαν Σήμερα στο k.k.4ever.18 Δεκεμβρίου...Από το αρχείο του k.k.4ever οι ειδήσεις των τελευταίων ετών.Γράφει ο Red Star.

18 Δεκεμβρίου  

1878:  Γεννιέται ο Ιωσήφ Στάλιν


4 χρόνια και ,online το k.k.4ever ,και από σήμερα και κάθε μέρα θα ρίχνουμε μια ματιά στο κοντινό παρελθόν, μέσω του αρχείου του μπλογκ μας.Στο τέλος της ανάρτησης θα αναφέρουμε και κάποια ενδιαφέροντα ιστορικά γεγονότα που έγιναν πριν το 2009, σαν σήμερα.