Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το Κ.Κ.Ε καταγγέλλει πλαστούς λογαριασμούς του Facebook και Twitter.


Το ΚΚΕ καταγγέλλει Facebook και Twitter


Τη συνεχιζόμενη λειτουργία πλαστών λογαριασμών στο twitter και στο facebook στο όνομα του ΚΚΕ και της Αλέκας Παπαρήγα, καταγγέλλει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε ανακοίνωσή του μιλώντας για "δόλια και ύποπτη στόχευσή τους". 

"Την πρώτη ευθύνη για την ύπαρξη αυτών των πλαστών λογαριασμών που συκοφαντούν προκλητικά το ΚΚΕ και εξαπατούν καλοπροαίρετους χρήστες του διαδικτύου έχουν το Twitter και το Facebook, τόσο γιατί επέτρεψαν την ανάρτησή τους χωρίς να ζητήσουν ή να διασταυρώσουν στοιχεία όσο και γιατί επιτρέπουν τη λειτουργία τους παρά τις ανακοινώσεις του ΚΚΕ και τις διαμαρτυρίες του προς τις εταιρίες αυτές" αναφέρει η ανακοίνωση.

Για τους εργαζόμενους στην επιχείρηση Κωτσόβολος.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1891


ΑΓ. ΦΙΛΟΘΕΗΣ 5Β-ΠΛ. ΜΗΤΡ/ΕΩΣ-ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. 210 3236287– 210 3232463 FAX 210 3221089
E-mailsea1891@otenet.gr http: /emporoipalliloi.blogspot.com
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – ΘΗΣΕΩΣ 156 – 3ος όροφος – ΤΗΛ. 210 9588825
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΥ & 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ 20 – ΤΗΛ. 2105718023

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες, εργαζόμενοι στην επιχείρηση ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ



Οι εργοδότες στον κλάδο μας αξιοποιώντας και την προεκλογική περίοδο επιτίθενται με ακόμα μεγαλύτερο ταξικό μίσος ενάντια μας με απολύσεις, μειώσεις μισθών, καθυστερήσεις πληρωμών, με πρόσθετη και απλήρωτη δουλειά, με αλλαγές στα ωράρια με δουλειά την Κυριακή .
Η επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας είναι ενιαία, σε όλες τις επιχειρήσεις, σε όλο τον κλάδο.
Εμείς οι εργαζόμενοι, είτε λήγει η μετενέργεια, είτε όχι, δεν πρέπει να έχουμε καμία αυταπάτη, καμία αναμονή.

Το υβρίδιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α



Σαρξ εκ της σαρκός της ΝΔ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου πλασάρονται ως αντιμνημονιακή δύναμη, ενώ στην πραγματικότητα το πρόγραμμά τους βρίσκεται στην ίδια κατεύθυνση με άλλη ονομασία.

Η διγλωσσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν είναι τωρινό φαινόμενο, άλλωστε προκάλεσε θυμηδία όταν αποκαλύφθηκε ο ίδιος ο κος Καμμένος, σαν έτοιμος από καιρό και διψασμένος για εξουσία, να προσπαθεί να βρει τρόπο να σχηματίσει κυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που πριν αποκαλούσε «προδότες».
Τώρα έχει ξεκαθαρίσει και το δήθεν αντιμνημονιακό του προφίλ:

Αύριο "κλειδώνει" η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- Κοινωνικής Συμφωνίας.

Μαζί κατεβαίνουν ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ με την Κοινωνική Συμφωνία


Συνάντηση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα θα έχει την Τετάρτη, στην Κουμουνδούρου, η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «της υλοποίησης της απόφασης της 1ης πανελλήνιας συνάντησης στελεχών του κόμματος για συστράτευση όλων των γνήσια προοδευτικών δυνάμεων και επίτευξης προγραμματικής σύγκλισης με στόχο μια προοδευτική διακυβέρνηση».

Επιστολή του υπεύθυνου της Επιτροπής Ερευνών και Δημοσκοπήσεων στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΣΕΔΕΑ και τον Πρόεδρο της Ελεγκτικής Δημοσκοπήσεων για τη λειτουργία των πολιτικών ερευνών κοινής γνώμης στην παρούσα συγκυρία


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Κ. ΠΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΔΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Η. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ

Για τη λειτουργία των πολιτικών ερευνών κοινής γνώμης στην παρούσα συγκυρία 
ΠΡΟΣ
Προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σ.Ε.Δ.Ε.Α.,
κ. Σπ. Ζαβιτσάνο,
Υπερείδου 7
105 58, ΑΘΗΝΑ 
Κοιν. :
Πρόεδρο της Ελεγκτικής Δημοσκοπήσεων,
κ. Ηλία Νικολακόπουλο,
Αλεξανδρουπόλεως 25
11527, ΑΘΗΝΑ
Αθήνα, 28/5/2012
κ. Πρόεδρε,

Ο Σημίτης δεν είναι πια εδώ...γράφει ο Αντώνης Δελλατόλας


Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Ο Σημίτης θέλησε να παρέμβει στο πολιτικό σκηνικό μέσα από ένα άρθρο στην εφημερίδα «Το Βήμα».
Σημίτης και Παπαδήμος πανηγυρίζουν την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.
Ο Σημίτης κρατάει ΕΥΡΩ που τράβηξε από το ΑΤΜ...
Άλλος ένας «τρομοκράτης» του κόσμου, μαζί με όλους τους άλλους που μας συνιστούν να προσέξουμε πως θα ψηφίσουμε, γιατί αλλιώς η δραχμή θα μας χτυπήσει την πόρτα.
Μετά την ομιλία που έκανε πριν από μέρες στο Πεκίνο, και αφού ο επί χρόνια στενός του συνεργάτης Λ. Παπαδήμος έδωσε συνέντευξη «αποκαλύπτοντας» πως οι ευρωπαίοι έχουν έτοιμο τον μηχανισμό για έξοδο της χώρας από το ευρώ, και με την ευγενική -όπως πάντα - χορηγία των ΜΜΕ που έχουν καταντήσει βαποράκια της τρόικας, ο πρώην πρωθυπουργός μας κούνησε το δάκτυλο.

Να ξεβρομίσει ο τόπος από τους νεοναζί χρυσαυγίτες ! Διεθνείς προσωπικότητες υπογράφουν επιστολή κατά της Χρυσής Αυγής !


Διεθνείς προσωπικότητες υπογράφουν επιστολή κατά της Χρυσής Αυγής !



Με μία ανοικτή τους επιστολή με τίτλο «Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι» προς τη βρετανική εφημερίδα «Guardian», διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, πολιτικοί αλλά και καλλιτέχνες από την Ευρώπη και την Αμερική, εκφράζουν την ανησυχία τους για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ελλάδα και την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή, «με το έμβλημα εμπνεύσεως από τη σβάστικα, τους Χιτλερικούς χαιρετισμούς, την αντί-σημητική και ρατσιστική ιδεολογία, την άρνηση του Ολοκαυτώματος, τη βία απέναντι στους μετανάστες, τις απειλές εναντίον των δημοσιογράφων, το κόμμα αυτό εκπροσωπεί τον γερμανικό εθνο-σοσιαλισμό, που οδήγησε την Ευρώπη στο χάος και την αιματοχυσία».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία


Πρόταση κοινής εκλογικής καθόδου «με δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, ανατρεπτικής και αντι-ΕΕ Αριστεράς» κατέθεσε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μάη. Με απόφαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού της που συνεδρίασε στις 13 Μάη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απεύθυνε τη συγκεκριμένη πρόταση στην οργάνωσή μας, καθώς και στο Μ-Λ ΚΚΕ, στην Κομμουνιστική Οργάνωση «Ανασύνταξη», στην ΟΚΔΕ, στο ΕΕΚ, σε δυνάμεις του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, καθώς και σε «αγωνιστές και ρεύματα που διαφοροποιούνται από το χώρο του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ».
Μια πρόταση που αποτέλεσε -τουλάχιστον για μας- έκπληξη, καθώς δεν είχε περάσει ούτε ένας μήνας από την προηγούμενη πρότασή της για συγκρότηση «Μετώπου ρήξης και ανατροπής». Άλλο το ένα, άλλο τ’ άλλο, θα μπορούσε να αντιτείνει κανείς. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι αφού, και σε αυτήν την πρόταση, κομβικό σημείο (και προϋπόθεση συμφωνίας) αποτελεί το γνωστό «αντικαπιταλιστικό, μεταβατικό πρόγραμμα» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (παύση πληρωμών, μονομερής διαγραφή του χρέους, εθνικοποίηση χωρίς αποζημίωση όλων των τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, εργατικός έλεγχος κ.λπ.).