Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

K.K.E : Η «Χρυσή Αυγή» χιτλερικό τάγμα εφόδου – υποκρίνεται τον προστάτη του λαού ενώ είναι δολοφονικό όπλο του συστήματος κατά του λαού.


Ανακοίνωση του Κ.Κ.Ε.



Τα χθεσινά γεγονότα στην Κόρινθο και άλλα που προηγήθηκαν σε διάφορες πόλεις, όπου οι τραμπούκοι της «Χρυσής Αυγής» με στρατιωτική εξάρτυση επιδόθηκαν σε άγριες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς μεταναστών, δίχως κανείς να συλληφθεί, επιβεβαιώνουν ότι η «Χρυσή Αυγή» αποτελεί τον πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος, ο οποίος προετοιμάζεται συστηματικά, έχοντας τελικό στόχο το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος.
Με προμετωπίδα το κυνήγι των μεταναστών η ηγεσία της «Χρυσής Αυγής» κρύβει επιμελώς τους πραγματικούς στόχους της και εμφανίζεται ως φιλολαϊκή οργάνωση, που μάλιστα αναλαμβάνει αυτόκλητα τη δήθεν υπεράσπιση των φτωχών και αδυνάτων.

Ανακοίνωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α : Να μην παραδοθεί στο αυταρχικό καθεστώς της Τουρκίας ο αγωνιστής Nevzat Kalayci.


Λευτεριά στον αγωνιστή Nevzat Kalayci


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ζητά να σταματήσει η διαδικασία έκδοσης στην Τουρκία ο αγωνιστής  Nevzat Kalayci που οι ελληνικές αρχές συλλάβανε στις 7 Αυγούστου. Ο Nevzat Kalayci συμμετείχε για χρόνια στους πολιτικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες στην Τουρκία, έχει βασανιστεί και φυλακιστεί για τη δράση του, ενώ αποφυλακίστηκε λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που ήταν συνέπεια της φυλακής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΑ!

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012
Σε λίγες μέρες, στις 31 Αυγούστου, εκατομμύρια εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και μικροεπαγγελματίες πρέπει να πληρώσουν την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος έτσι όπως προέκυψε από τους φορομπηχτικούς νόμους που καθόρισαν τα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο που επέβαλαν η τρόικα και οι κυβερνήσεις που τα υπηρετούν.
Σχεδόν πενταπλάσιοι (!) από πέρυσι είναι οι φόροι που έβαλε στόχο να μαζέψει φέτος η κυβέρνηση. 5,1 δισ. έσοδα από φόρους προβλέπουν για φέτος οι δημοσιονομικοί στόχοι του μνημονίου από 1,1 δισ. που ήταν πέρυσι! Πολύ περισσότεροι φόροι για πολύ λιγότερα εισοδήματα! Δεν διστάζουν να φορολογήσουν ακόμα και τη φτώχεια. Με τα κόλπα των τεκμηρίων θα κληθούν φέτος να πληρώσουν ακόμα και οι χωρίς εισόδημα άνεργοι που έχουν (ακόμη) σπίτι και ΙΧ!
Από 1 μέχρι 3 μηνιάτικα υπολογίζεται ο μέσος φόρος που θα πληρώσει κάθε μισθωτός ή συνταξιούχος. Στα ίδια επίπεδα είναι και η φορολογική επιβάρυνση για μικροεπαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τα 2 στα 3 εκκαθαριστικά βγαίνουν χρεωστικά (πληρώνουν), όταν στις περσινές δηλώσεις η αναλογία ήταν 2 στους 10 (!), ενώ ο μέσος φόρος που προκύπτει ανέρχεται στα 1.540 ευρώ!

To K.K.E για τη συμφωνία της συγκυβέρνησης με τη Ζήμενς.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας



Οι άπειρες διακηρύξεις των κομμάτων της κυβέρνησης κατά της διαπλοκής και της σήψης συναγωνίζονται σε θράσος τη Ζήμενς η οποία δηλώνει πως θα χρηματοδοτήσει την αντιμετώπιση της διαφθοράς.

Σχόλιο του K.K.E για τη συνάντηση Σαμαρά - Μέρκελ 24/8/2012


Σχόλιο του Κ.Κ.Ε.

Τις δεσμεύσεις για τις οποίες έκαναν λόγο οι Σαμαράς - Μέρκελ ο ελληνικός λαός δεν πρέπει να τις θεωρεί και δικές του.
Έχει συμφέρον να ξεσηκωθεί, να προχωρήσει σε μεγάλες αγωνιστικές κινητοποιήσεις,

Μυστική δημοσκόπηση κόλαφος για συγκυβέρνηση-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Στο 15 % ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, στο 12 % η Ν.Δ, 6 % για το ΠΑ.ΣΟ.Κ.


Αναδημοσιεύουμε από το  www.paraskhnio.gr , με κάθε επιφύλαξη τις πληροφορίες για ένα μυστικό που δείχνει μεγάλη πτώση για τα 3 κόμματα της συγκυβέρνησης και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α

Πολιτικό σεισμό προκαλεί μυστική δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» τόσο η τρικομματική κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυσφορία του κόσμου για το πολιτικό μας σύστημα.

21 χρόνια φυλακή για 77 δολοφονίες για τον ακροδεξιό Νορβηγό τρομοκράτη.


Ο Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ καταδικάστηκε σήμερα από δικαστήριο του Όσλο σε κάθειρξη 21 ετών για τις δολοφονίες 77 ανθρώπων τον Ιούλιο του 2011 στη νορβηγική πρωτεύουσα.
Η ποινή αυτή είναι η μεγαλύτερη που μπορεί να επιβληθεί, αλλά είναι πιθανό να παραταθεί επ΄ αόριστον εφόσον ο Μπρέιβικ κρίνεται επικίνδυνος.

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα πως ο 33χρονος ακροδεξιός εξτρεμιστής είναι ποινικά υπεύθυνος για τις πράξεις του.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ :Ύστατος αποχαιρετισμός των νεκρών απεργών.


Χιλιάδες εργάτες του ορυχείου Μαρικάνα κατέκλυσαν χτες το χώρο ύστατου αποχαιρετισμού των νεκρών συναδέλφων τους...



Εκδηλώσεις πένθους και τιμής στους 44 απεργούς εργάτες του ορυχείουΜαρικάνα που έπεσαν νεκροί πριν μερικές μέρες από τις σφαίρες των κρατικών δυνάμεων καταστολής πραγματοποιήθηκαν χτες στο Ράστενμπεργκ της Ν.Αφρικής και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας όπως το Γιοχάνεσμπουργκκαι το Κέιπ Τάουν.
Η κεντρική τελετή ύστατου αποχαιρετισμού των αδικοχαμένων απεργών - εργατών πραγματοποιήθηκε σε ένα μικρό ναό κοντά στο ορυχείο Μαρικάνα με τη συμμετοχή πολλών εκατοντάδων εργαζομένων, συγγενών των θυμάτων, συνδικαλιστών, κυβερνητικών και άλλων αξιωματούχων.

Συγκρούσεις στη Χιλή με 113 συλλήψεις μαθητών και φοιτητών

Χιλιάδες μαθητές (4500 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία) διαδήλωσαν και χθες στους δρόμους του Σαντιάγκο. Η κυβέρνηση απάντησε ξανά με την καταστολή η οποία κατέληξε χθες σε 113 συλλήψεις. Οι μαθητές, αλλά και οι φοιτητές, απαιτούν δωρεάν δημόσια παιδεία και έχουν προχωρήσει στην κατάληψη πολλών κολεγίων και λυκείων.
Οι ταραχές "κατέληξαν σε 113 συλλήψεις, 39 ενηλίκων και 74 ανηλίκων, σε διάφορα σημεία του Σαντιάγο", ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Χιλιανές αρχές.
Μεταξύ των 4.500 διαδηλωτών ήταν κυρίως μαθητές, αλλά και φοιτητές που είχαν έρθει για υποστήριξη. Το εκπαιδευτικό σύστημα της Χιλής είναι από τα πιο ακριβά και πιο άνισα στον κόσμο, από την εποχή του Πινοσέτ.
Οι κινητοποιήσεις της νεολαίας για δωρεάν παιδεία στη Χιλή κρατούν εδώ και πολλούς μήνες και πάντα αντιμετωπίζονται με άγρια καταστολή.
πηγή: antigeitonies

Την Χίο επισκέφτηκε ο Αμερικανός πρέσβης μια βδομάδα πριν τις μεγάλες πυρκαγιές κάνοντας "περίεργες" δηλώσεις.Αποκαλυπτικό άρθρο του Ριζοσπάστη.


Περίεργες συμπτώσεις
Πυροσβεστικό αεροπλάνο έτοιμο να ανεφοδιαστεί με νερό στο λιμάνι της Χίου, χτες.Αποκλειστική φωτογραφία που παραχωρήθηκε από το traveltipsgr.blogspot.com

Μία εβδομάδα ακριβώς πριν εκδηλωθεί η μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά στη Χίο, το νησί είχε επισκεφτεί για δύο ημέρες (11 και 12 Αυγούστου) ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σμιθ, δημιουργώντας τότε πολλά ερωτηματικά με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Χίου «Πολίτης» στις 13 Αυγούστου, ο πρέσβης κατά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Χίου Π. Λαμπρινούδη, «εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση του τουρισμού από την Τουρκία με την έννοια του κινδύνου εισαγωγής εξτρεμιστικών ομάδων από τη γείτονα χώρα, το οποίο έχει άμεση συνάρτηση με το ρυθμό προσέλευσης και ελέγχου των επισκεπτών».

Πέταξε στα 5,80 μ. ο Έλληνας επικοντιστής Κώστας Φιλιππίδης.Εκπληκτικό πανελλήνιο ρεκόρ !



Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ και σπουδαία παγκόσμια επίδοση από τον Έληνα πρωταθλητή

Ο Κώστας Φιλιππίδης το είχε πει και το έκανε. Στο Diamond League της Λωζάνης με άλμα στα 5 μέτρα και 80 εκατοστά έσπασε το δικό του Πανελλήνιο ρεκόρ των 5 μέτρων και 73 εκατοστών.
Ο αθλητής του Δημήτρη Κυττέα πέρασε με την πρώτη τα 5,55 , με τη δεύτερη τα 5,70 και με την τρίτη προσπάθεια τα 5 μέτρα και 80 εκατοστά.

Προκάλεσε πάλι το χιτλερικό απόβρασμα στην Βουλή.Ηλίας Κασιδιάρης: “Έχουμε δικαίωμα να αποκαλούμε σκουπίδια τους λαθρομετανάστες” !


Η Χρυσή Αυγή έχει «κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί την ορολογία σκουπίδια για τους λαθρομετανάστες !

Ένταση προκλήθηκε στην Βουλή από τα όσα είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υποστήριξε πως το κόμμα του “έχει κάθε δικαίωμα να αποκαλεί τους λαθρομετανάστες… σκουπίδια“.
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, ανέφερε πως η Ελλάδα είναι ο «ανθρωποφύλακας» της Ευρώπης και πως είναι «ανατριχιαστικό» οι μετανάστες να αποκαλούνται με όρους όπως «σκουπίδια» και η Ελλάδα να θεωρείται «σκουπιδότοπος».

ΠΑΜΕ:Κεντρική Προκήρυξη ΔΕΘ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012.


ΕΡΓΑΤΕΣ – ΦΤΩΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ – ΝΕΟΙ - ΓΥΝΑΙΚΕΣ 
ΜΕ ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ – ΟΓΕ - ΜΑΣ
ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ – ΚΛΑΔΟΥΣ – ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ
ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ  6.00 μ.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ