Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΚΕ: Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά.

Ανακοίνωση για τη νέα σχολική χρονιά εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς ήρθε να επιβεβαιώσει τα τεράστια προβλήματα και τις ελλείψεις των σχολείων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στη Δυτική Αθήνα και σε σύνολο περίπου 120 δημοτικών σχολείων, υπάρχουν πάνω από 90 κενά σε δασκάλους και πάνω από 170 σε άλλες εκπαιδευτικές ειδικότητες.

«Πρωτογενές»... μπέρδεμα ! Του Νίκου Μπογιόπουλου.

«Πρωτογενές»... μπέρδεμα ! 


Προσπερνάμε το γεγονός ότι το λεγόμενο «πρωτογενές πλεόνασμα», αυτή η«κουρελού» που είναι ό,τι έχει απομείνει από τη σημαία του «success story» της κυβέρνησης, ούτε «πλεόνασμα» είναι, ούτε «πρωτογενές», αλλά ένας... «γενοκτόνος» δείκτης που μεγαλώνει ανάλογα με το λογιστικό «μαγείρεμα» και - κυρίως - ανάλογα με τα κοινωνικά ερείπια που σπέρνει η κυβερνητική πολιτική.

Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα ΚΚΕ: Η ελπίδα των λαών βρίσκεται στη διάλυση της ΕΕ.

Οι λαοί πρέπει να απορρίψουν το τραγικό παρόν και το εφιαλτικό μέλλον που τους επιφυλάσσει η ένωση των μονοπωλίων, τονίζει σε δήλωσή της η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ σχετικά με την ομιλία του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μ. Μπαρόζο, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, για την «Κατάσταση της Ένωσης». 

Ο Συμεών Κεδίκογλου "φλέρταρε" με τους νεο-ναζί της Χρυσής Αυγής καταψηφίζοντας την άρση της ασυλίας του Γερμενή ,επιβεβαιώνοντας τους Οικολόγους Πράσινους.

Επιβεβαιώθηκαν από τα πρακτικά της Βουλής οι Οικολόγοι Πράσινοι και μένει να δούμε την αντίδραση του λαλίστατου υφυπουργού Παιδείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ


 σελίδα 14254 από τα πρακτικά της συνεδρίασης της 9ης Ιουλίου


Επιστολή προς τον υφυπουργό Παιδείας κ. Συμεών Κεδίκογλου απέστειλαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, με την οποία τον καλούν ή να διαψεύσει άμεσα δημοσιεύματα που τον κατονομάζουν ότι ύστερα από εισαγγελικό αίτημα περί συμμετοχής του βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Γερμενή στην επίθεση κατά του Δημάρχου Αθηναίων, ψήφισε κατά της άρσης της βουλευτικής ασυλίας του, ή να παραιτηθεί από την υπουργική θέση. 


Αναλυτικά η επιστολή: