Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΚΚΕ: Σχόλιο για τις συζητήσεις κυβέρνησης – τρόικας.

Σχόλιο εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τις συζητήσεις κυβέρνησης – τρόικας.


Αναλυτικά το σχόλιο:

«Κυβέρνηση και τρόικα συνομιλούν και σχεδιάζουν πώς θα υλοποιήσουν αυτό που ήδη έχουν αποφασίσει, τις απολύσεις – με ή χωρίς διαθεσιμότητα – χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων. Σειρά έχουν απ’ ό,τι φαίνεται τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, παρά το γεγονός ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην αμυντική θωράκιση της χώρας.

Το πόρισμα του ΚΚΕ για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής κατέθεσε σήμερα στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής το πόρισμα του ΚΚΕ για την υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.



Το πόρισμα έχει ως εξής:

«Το ΚΚΕ, από τον πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ύπαρξη της λίστας "Λαγκάρντ", ζήτησε επανειλημμένα τη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης και με όλους τους δυνατούς τρόπους, ώστε να αποδοθούν οι όποιες πολιτικές και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες υπάρχουν.

Μέλος της Χρυσής Αυγής ξυλοκόπησε άγρια την σύντροφο του - Οι γονείς της έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο των νεοναζί για να τον σταματήσει !


Εγινε κι αυτό! Ενας 32χρονος πυγμάχος ξυλοκόπησε άγρια την 28χρονη σύντροφο του και οι γονείς της έστειλαν επιστολή στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια αλλά και στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο προκειμένου να τον «συνετίσουν».