Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για το θάνατο του σ. Ορέστη Κολοζώφ.

Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ για το θάνατο του σ. Ορέστη Κολοζώφ.


«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ ανακοινώνει με μεγάλη θλίψη την απώλεια του συντρόφου μας Ορέστη Κολοζώφ. Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ αφιέρωσε τη ζωή του στη μεγάλη υπόθεση για το δίκιο του λαού, για το σοσιαλισμό, παλεύοντας σταθερά μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.

Ο σ. Ορέστης Κολοζώφ γεννήθηκε στις 6 Ιούνη του 1940 στην Αλεξανδρούπολη του Εβρου, από οικογένεια κομμουνιστών.

Ο αντιμνημονιακός μύλος όλα τ' αλέθει ! (Πως το λέμε το κόμμα που θα ψηφίσουν οι αριστεροί στην Ελλάδα ; Συνασπισμός της "Ριζοσπαστικής" "Αριστεράς" ; Πάμε για το επόμενο ανέκδοτο τώρα...)

Ο αντιμνημονιακός μύλος όλα τ' αλέθει !  (Άρθρο του Ριζοσπάστη)


 «...Η πολιτική των συμμαχιών αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ συνθήκη της φυσιογνωμίας του (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ). 

Στην παρούσα φάση εργάζεται, και μάλιστα αποτελεσματικά, για τη διαμόρφωση ευρέος φάσματος κοινωνικών - πολιτικών συμμαχιών σε δημοκρατική - αντιμνημονιακή κατεύθυνση, για να βγει η χώρα από την κρίση και να επαναθεμελιωθεί η ΕΕ (...)

Λιάνα Κανέλλη,Δημοσιογράφος, βουλευτής ΚΚΕ : "...σας καλώ να πάτε να πείσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ..."

 Εγώ σας καλώ να πάτε να πείσετε τον κόσμο να ψηφίσει ΚΚΕ, γιατί αλλιώς καταντάει, τον κατάντησαν ανόητο, σχεδόν ηλίθιο, να ψάχνει το δίκιο και να μην το αναγνωρίζει, γιατί δίκιο μέχρι τώρα μόνο το ΚΚΕ είχε...


Σας καλώ λοιπόν να πείσετε τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει ότι έρχονται οι ναζί να του φάνε το παιδί, όπως έρχονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς σφυροδρέπανο, χωρίς σφυρί και δρεπάνι, ο φασισμός δεν πεθαίνει, διογκώνεται στην Ευρώπη, σύντροφοι, διογκώνεται τερατωδώς.

ΠΑΜΕ : Να πληρωθούν εδώ και τώρα όλοι οι εργαζόμενοι στα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ.

O OAEΔ που μπαίνει μπροστά στην υλοποίηση προγραμμάτων απασχόλησης και ουσιαστικά «διευθύνει» τους επιβλέποντες φορείς, ο ίδιος ως υποδοχέας και επιβλέπων φορέας εργαζομένων προγραμμάτων που απασχολεί σε διάφορες υπηρεσίες του, τους έχει ακόμα απλήρωτους.


Εργαζόμενοι που έχουν πιάσει δουλειά από τον Δεκέμβρη, δεν έχουν ακόμα πληρωθεί.