Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Λωρίδα Γάζας: Πέθανε ο επτάχρονος που χτυπήθηκε από ισραηλινά πυρά.

Ένας επτάχρονος Παλαιστίνιος που είχε τραυματιστεί την Τετάρτη σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών υγείας.

Το θύμα, ο Αλί αλ Αουαούρ είχε τραυματιστεί κατά τη στοχευμένη επίθεση εναντίον του θείου του Μοχάμεντ αλ Αουαούρ, ενός ριζοσπάστη σαλαφιστή μαχητή ο οποίος σκοτώθηκε επί τόπου, διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές.

Τα αρνητικά σχόλια για την ήττα της Εθνικής Ελλάδος αποκαλύπτουν τους δήθεν πατριώτες που είναι στην πραγματικότητα οι χειρότεροι ανθέλληνες.Σχόλιο του Red Star.

Έχω παρακολουθήσει όλη τη πορεία της Εθνικής για το Μουντιάλ από κοντά.Μια ομάδα με δυνατή άμυνα, λίγα χαρίσματα, αλλά σταθερή.Μόλις 4 γκολ παθητικό και ένα ματς μόνο σε ολόκληρη τη προκριματική φάση που αμυντικά έπαιξε άσχημα όπως σήμερα (απέναντι σε Βοσνία Ερζεγοβίνη).


Σήμερα η Ελλάδα δεν τα κατάφερε.Έχασε καθαρά 3 - 0, από μια πιο ποιοτική ομάδα αν και ένα πιο δίκαιο σκορ θα ήταν ίσως το 3 - 1 ή το 2 -1.Αυτή είναι όμως η ομορφιά του ποδοσφαίρου το αποτέλεσμα δεν είναι αποτέλεσμα μαθηματικής ανάλυσης και στατιστικών.

 Όπως και να έχει η Ελλάδα έδειξε αδυναμίες σε άμυνα και αστοχία σε επίθεση. Οι περισσότεροι "φίλαθλοι" έπεσαν σαν τα κοράκια να τη φάνε.

 Να στάξουν δηλητήριο για την ήττα και τους παίχτες. Και πρώτοι ,πρώτοι οι δήθεν εθνικιστές αλλά και οι υποστηρικτές της συγκυβέρνησης.