Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Η ΕΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ.Του Γιώργου Δελαστίκ


Του Γιώργου Δελαστίκ


Σαν τις πόρνες που φέρνουν στον νταβατζή τις εισπράξεις της βραδιάς κι αυτός αντί να πεί “ευχαριστώ”, τις πλακώνει στα χαστούκια για να τις “διαπαιδαγωγήσει” ώστε άλλη φορά να του φέρνουν, κατάντησαν τη συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ οι Ευρωπαίοι επικυρίαρχοι των εταίρων Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη!

Η ομιλία της Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. της Αλέκας Παπαρήγα στην συνεδρίαση της βουλής για τον προϋπολογισμό. ( video )




Νέο "πράσινο" χαράτσι 600 ευρώ στους ιδιοκτήτες ακινήτων ,από το 2013 !


Νέα “χαράτσια” ύψους 600 ευρώ έρχονται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων από το 2013, καθώς γίνεται υποχρεωτική η έκδοση πιστοποιητικών θέρμανσης και κλιματισμού.



Εκτός από το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης για ακίνητα άνω των 50 τ.μ. η τιμή του οποίου διαπραγματεύεται ελεύθερα με τους ενεργειακούς επιθεωρητές και κυμαίνεται στα 150-200 ευρώ, προστίθεται και πιστοποιητικό θέρμανσης των κτιρίων και κλιματισμού, τα οποία ανέρχονται στα 400 ευρώ. Έτσι η συνολική δαπάνη για τα τρία πιστοποιητικά θα ανέλθει στα 600 ευρώ.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πολιτική πολιτιστική παρέμβαση για τα 94χρονα του ΚΚΕ.



  • Την Κυριακή 25 Νοέμβρη στις 6.00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η εκδήλωση όπου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τραγούδια του αγώνα


«Γέννημα» της ανάγκης να μετατραπεί η οργή σε κινητήρια δύναμη της οργανωμένης πάλης της εργατικής τάξης και των συμμάχων της για την απελευθέρωσή της από την εκμετάλλευση και την έλευσή της στην εξουσία αποτελεί η ίδρυση και η δράση του ΚΚΕ που φέτος συμπληρώνει 94 χρόνια αταλάντευτης προσφοράς στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και πάλης για τη χειραφέτηση των εργαζομένων από την αστική ιδεολογία.

Σήμερα διαδηλώνουμε με το ΠΑΜΕ ενάντια στον προϋπολογισμό ! Όλοι στην Ομόνοια 5 μ.μ. και στην Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 7 μ.μ.

Σε μαζική συμμετοχή καλούν ΠΑΣΕΒΕ, ΟΓΕ, ΜΑΣ, ΕΕΔΥΕ


Σήμερα όλοι στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ! Διαδηλώνουμε ενάντια στον κρατικό προϋπολογισμό που ψηφίζεται και συμπληρώνει τα βάρβαρα μέτρα που πέρασαν μόλις πριν από λίγες μέρες. Στις διαδηλώσεις, που γίνονται σε πολλές πόλεις της χώρας, καλούν με ανακοινώσεις και η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ και η ΕΕΔΥΕ.
Στην Αθήνα, η συγκέντρωση θα γίνει στην Ομόνοια στις 5 μ.μ., στη Θεσσαλονίκη έχει οριστεί στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Monopoly και ξερό ψωμί εις άρθρον ένα! Το νέο άρθρο της Λιάνας Κανέλλη στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.


Λιάνα Κανέλλη



Βγήκαν παγανιά τα μαύρα τα σκυλιά. Κι από δίπλα κυβερνοχουλιγκάνοι με τα πληκτρολόγια. Χειμώνιασε. Κι όπου πατάς γλιστράει και βρωμάει ένα στρώμα από δήθεν. Το καπιταλιστικό αειθαλές δέντρο από σίδερο, με χατζάρες για φύλλα, μαδάει καθόλου ξαφνικά ως καθόλου αειθαλές. Θέλει στρώμα από σάπιες καπότες κυνισμού για να πέσει στα μαλακά.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ - Προϋπολογισμός 2013 [10/11/2012] , Video

Θανάσης Παφίλης : Καταπληκτικός και κατατοπιστικός όπως πάντα !

Μέταμαν : Mισές δουλειές #7



-τι είναι μεταμαν;