Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!
ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Η επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας ένα πράγμα δείχνει. Ότι η εξουσία μη έχοντας άλλο τρόπο υπερασπίζεται την πολιτική της με την καταστολή, τις συλλήψεις και τα δικαστήρια.
Μετά τις επιθέσεις στις σχολές και στα στέκια νεολαίας, στις καταλήψεις και την επιστράτευση των εργαζόμενων στα μέσα μαζικής μεταφοράς σειρά είχε και το ΠΑΜΕ. 
Στέλνει μήνυμα ότι με τις λέξεις κατάληψη  και ανομία εννοεί τα πάντα.

Όλοι στο πεδίον του Αρεως αύριο Πέμπτη στις 8 το πρωί, η κυβέρνηση οδηγεί στο Αυτόφωρο τους 35 συνδικαλιστές.

Όλοι στο πεδίον του Αρεως αύριο Πέμπτη στις 8 το πρωί


Επιμένει στον αυταρχικό κατήφορο η κυβέρνηση. Οδηγεί αύριο το πρωί τους 35 συνδικαλιστές στο Αυτόφωρο.

Διάβημα του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΑΔΑ ,για την άμεση απελευθέρωση των στελεχών του ΠΑΜΕ.


Σε διάβημα στη ΓΑΔΑ προχώρησε αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. 


Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους βουλευτές, Δ. Στρατούλη και Α. Σταμπουλή και στελέχη μετέβη στη ΓΑΔΑ και έκανε διάβημα στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ. 

ΠΑΜΕ: Με κατασκευασμένες φωτογραφίες επιτίθεται ο ΣΚΑΪ στο ταξικό κίνημα.


Τις κατασκευασμένες φωτογραφίες και το ταξικό μίσος του ΣΚΑΪ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Με σχόλιο του Γραφείου Τύπου, το ΠΑΜΕ τονίζει:
«Ο σταθμός του Αλαφούζου (ΣΚΑΪ) εκδηλώνοντας για μια ακόμα φορά το ταξικό του μίσος στο ΠΑΜΕ και στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και προκειμένου να πείσει για το πόσο καλά έκαναν τα ΜΑΤ και συνέλαβαν και χτύπησαν τους εκπροσώπους των συνδικάτων, επανέλαβε για μια ακόμα φορά τον εαυτό του.

Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στη Γαδά.


Δηλώσεις της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα στη Γαδά.


Ένα πράγμα μόνο ζητάμε από τον υπουργό Εργασίας. Να φέρει το βίντεο, να το φέρει εδώ, στην πλατεία Συντάγματος, να το δώσει στα κανάλια με τις καταστροφές που τάχα έκαναν οι εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού κινήματος που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν, και δικαίως, για προκλητικές δηλώσεις που πραγματικά ξεσηκώνουν. Να μας δείξει το βίντεο. Ποιες είναι οι καταστροφές.

Μεγάλος ψεύτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ! Προκλητικές δηλώσεις Κεδίκογλου-Βρούτση για να δικαιολογήσουν την άγρια επίθεση των ΜΑΤ.

 Τη βία, την καταστολή και την ποινικοποίηση του αγώνα των εργαζομένων με σκοπό να περάσει «δια πυρός και σιδήρου» η πολιτική που σφαγιάζει τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα για τις ανάγκες των μονοπωλίων, υπερασπίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,Σίμος Κεδίκογλου, με αφορμή την κινητοποίηση δεκάδων συνδικαλιστών στο υπουργείο Εργασίας και την απαράδεκτη καταστολή της από τη συγκυβέρνηση.




Επιχειρώντας να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό, δηλώνει ότι «όσοι υιοθετούν πρακτικές βίας στα πλαίσια ανταγωνισμών εξτρεμισμού βρίσκουν απέναντί τους την κοινωνία, που αντιλαμβάνεται πλήρως τα κίνητρά τους. Τέτοιου είδους φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από την κυβέρνηση».

Στα άκρα η κόντρα της ξενόδουλης συγκυβέρνησης Σαμαρά με το Κ.Κ.Ε-ΠΑΜΕ. Μετατρέπουν τις προσαγωγές σε συλλήψεις ! Γράφει ο Red Star


Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας enikos.gr οι 35 προσαγωγές μελών του Π.Α.ΜΕ στις οποίες προχώρησε νωρίτερα η αστυνομία, θα μετατραπούν σε συλλήψεις. 

Η αστυνομία, προχώρησε σε 35 προσαγωγές μελών του Π.Α.ΜΕ, οι οποίοι το μεσημέρι, είχαν προχωρήσει στην κατάληψη του γραφείου του υπουργού εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Στη συνέχεια με προκλητικές δηλώσεις και ψεύδη, ο  Σίμος Κεδίκογλου και ο Βούρτσης δικαιολόγησαν την βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ ,ενώ γραμμή πήραν και οι κονδυλοφόροι της συγκυβέρνησης στο διαδίκτυο αρχίζοντας να αποπροσανατολίζουν τον λαό και να ρίχνουν λάσπη ...για τον Ριζοσπάστη και τον 902.gr ! Χαρακτηριστικό το άρθρο του δεξιού και φιλομνημονιακού antinews.gr με τίτλο  Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ- ΚΚΕ για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος «επαναστάτης» .

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. για την επίθεση στους αγωνιστές του ΠΑΜΕ.

Δελτίο Τύπου για την επίθεση στους αγωνιστές του ΠΑΜΕ


Η σημερινή επίθεση την κυβέρνησης ενάντια στους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας αποτελεί ένα ακόμα δείγμα μιας φασίζουσας κυβέρνησης που δείχνει σημάδια πανικού μπροστά στις όλο και πιο μαχητικές λαϊκές αντιδράσεις στην δολοφονική πολιτική της.

Ανακοίνωση του K.K.E. για τους τραυματισμούς και τις συλλήψεις συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Υπουργείο Εργασίας.


Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


Το ΚΚΕ καταγγέλλει στο λαό τους τραυματισμούς, τις συλλήψεις, την άγρια επίθεση που δέχτηκαν δεκάδες συνδικαλιστές εργατικών σωματείων και ομοσπονδιών από δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις νέες προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό. Αντί να απολογηθεί ο υπουργός Εργασίας για τις προσβλητικές δηλώσεις και την προκλητική πολιτική του απάντησε με την ωμή βία των ΜΑΤ, τους τραυματισμούς και με συλλήψεις και προσαγωγές.

Την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων απαιτεί το ΠΑΜΕ.


Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι οι συλληφθέντες απαιτεί το ΠΑΜΕ, με σύνθημα «Κάτω οι νόμοι και η τάξη του κεφαλαίου, νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Η κυβέρνηση του νόμου και της τάξης δε δίστασε να χτυπήσει και να συλλάβει δεκάδες εκπροσώπους συνδικαλιστικών οργανώσεων (Προέδρους, Γραμματείς, κ.λπ.) που πήγαν στο Υπουργείο Εργασίας απαιτώντας συνάντηση με τον υπουργό για να διαμαρτυρηθούν για τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις του σχετικά με το ασφαλιστικό.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Όλοι στην Απεργία της 31 Γενάρη ! Κάτω η κυβέρνηση των μνημονίων και της επιστράτευσης


Τελικά  «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν κατεστάλη!», όπως έλπιζαν η άθλια συγκυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της.


Η απόφαση για επιστράτευση στο Μετρό γέμισε με οργή -  και όχι φόβο – όλους τους εργαζόμενους. Η φωτιά της αντίστασης απλώνεται από τις συγκοινωνίες σε μια σειρά χώρους που κατεβαίνουν σε νέα απεργία.

Συνεχίζεται η καταστολή των εργατών στο Βέλγιο.


Από την χτεσινή κινητοποίηση των μεταλλεργατών


Χιλιάδες εργαζόμενοι της χαλυβουργίας «Arcelor - Mittal» πραγματοποίησαν χτες συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την έδρα της περιφερειακής κυβέρνησης στο Ναμίρ του Βελγίου αντιδρώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση της επιχείρησης να κλείσει έξι εγκαταστάσεις της στην περιφέρεια της Λιέγης, στο ανατολικό Βέλγιο, αφήνοντας χωρίς δουλειά 1.300 εργαζόμενους.

Ευρωπαϊκή Ένωση: Όλοι είναι ύποπτοι για «εξτρεμισμό» και τρομοκρατία!

Στήνουν δαιδαλώδες δίκτυο με «τυπικούς» και «άτυπους» φορείς που θα εντοπίζουν περιπτώσεις «ριζοσπαστισμού», προκειμένου να παρέμβουν ανασταλτικά




Με απόψεις και πρακτικές που χτυπάνε καμπανάκι κινδύνου για το λαό, η ΕΕ επιχειρεί να ποινικοποιήσει ιδεολογίες και να καταστήσει ύποπτο για συμμετοχή σε πράξεις «βίαιου εξτρεμισμού» τον καθένα, με κριτήριο τη συμπεριφορά του, τα πολιτικά και θρησκευτικά του «πιστεύω».

ΚΚΕ για δηλώσεις Βρούτση: Κατηγορεί τους εργαζόμενους με το «θράσος του ληστή».


Σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, σημειώνει :

«Ο υπουργός Εργασίας με το "θράσος του ληστή" κατηγορεί τους επί δεκαετίες ληστευόμενους εργαζόμενους από τις κυβερνήσεις, τους μεγάλους επιχειρηματίες και τις τράπεζες που ρήμαξαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων, ότι οι συντάξεις και οι όποιες παροχές είχαν οι εργαζόμενοι, ήταν αποτέλεσμα «πελατειακών αντιλήψεων».