Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. Του Γιώργου Δελαστίκ.


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει συνειδητοποιήσει πλήρως το θέμα: αποκλείεται να γίνει πρωθυπουργός, αν προηγουμένως δεν έχει καθυποτάξει πολιτικά και εξοντώσει πολιτικά τις συνιστώσες του κόμματός του! Μόνο αν είχε στόχο να εφορμήσει για τη δημοκρατική κατάληψη της εξουσίας ηγούμενος ενός ρωμαλέου λαϊκού κινήματος, μαχητικού και ριζοσπαστικού, δεν θα συνιστούσε εμπόδιο στα σχέδιά του η ύπαρξη των συνιστωσών οργανώσεων του κόμματός του.

Επίκαιρη ερώτηση για τους Δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, κατέθεσε στη Βουλή, προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.


Επίκαιρη ερώτηση για τους Δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, κατέθεσε στη Βουλή, προς τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.


Το πλήρες κείμενο της επίκαιρης ερώτησης επισημαίνει:

Προς τους Υπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και Εσωτερικών

Θέμα: Δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί

Νέα χυδαία επίθεση στο ΚΚΕ από τον Θ. Πάγκαλο...του ΠΑ.ΣΟ.Κ...


Την παρέμβαση του Γ. Γκιόκα, υπεύθυνου του Γραφείου Τύπου της ΚΕ, προκάλεσαν οι συκοφαντίες του σε τηλεοπτική εκπομπή



Νέα χυδαία και συκοφαντική επίθεση κατά του ΚΚΕ έκανε ο πρώην βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας την Κυριακή στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο». Σε αναφορά του για τα οικονομικά των κομμάτων, είπε μεταξύ άλλων, ότι «δεν μπορεί να υπάρχει κόμμα στη Βουλή, όπως υπάρχει το ΚΚΕ, το οποίο λέει ότι εγώ δεν αποκαλύπτω τα οικονομικά μου, διότι το θεωρώ συνωμοτικό μυστικό.