Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Χυδαίος και πρωτόγονος αντικομμουνισμός από κυβερνητικά στελέχη

 
 
«Αντικομμουνιστής» δηλώνει ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
 
«Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα και έτσι θα πεθάνω» είπε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» και απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χαρακτήρισε τον εαυτό του αντικομμουνιστή.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για τις εξελίξεις σχετικά με το γάλα

 
Η εξελισσόμενη αντιπαράθεση για το γάλα κρύβει την ουσία του προβλήματος, ότι δηλαδή τα μέτρα του ΟΟΣΑ και οι κανονισμοί της ΕΕ,προσδιορίζουν την ημερομηνία λήξης ενός προϊόντος, σύμφωνα με τα συμφέροντα των κερδών των μονοπωλίων της γαλακτοβιομηχανίας και όχι τη λαϊκή ανάγκη για φτηνό και ποιοτικό γάλα.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού

21 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
«Πενήντα τέσσερα χρόνια μετά τη μαζική σφαγή στην πόλη Σάρπβιλ της Νότιας Αφρικής των φοιτητών που διαμαρτύρονταν για τις φυλετικές διακρίσεις από το ρατσιστικό καθεστώς της χώρας, γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για την καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Ρατσισμού, ο ρατσισμός όπως και ο εθνικισμός, με διάφορες μορφές, εξακολουθούν να χύνουν το δηλητήριό τους στους λαούς, παντού όπου κυριαρχεί το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα.

Νίκος Μπογιόπουλος : Όταν δεν ντρέπονται οι ψεύτες, ντρέπονται τα ίδια τα ψέματα για λογαριασμό τους!

Από την ημέρα της εφαρμογής του Μνημονίου, τον Μάη του 2010, έχουν λεηλατήσει τον ελληνικό λαό.
 
 
Του έχουν αρπάξει πάνω από 63 δισ. ευρώ – καθ’ ομολογία του Στουρνάρα. Αλλά, τώρα, αυτός ο λαός, ο λεηλατημένος, καλείται να πάρει μέρος στο… πανηγύρι που κήρυξε προχτές ο κ.Σαμαράς. Διότι τώρα έχουμε… πλεόνασμα! Από το οποίο πλεόνασμα, ο λαός – ο λεηλατημένος – το 2014 θα λάβει μέρισμα.