Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Το ΚΚΕ για τη ρατσιστική δράση της Χρυσής Αυγής στη Τρίπολη




Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη ρατσιστική δράση των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν μεσάνυχτα στους θαλάμους του Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης και να ζητούν στοιχεία από συνοδούς ασθενών, για να εντοπίσουν μετανάστες!

Άθλιοι υποκριτές...


Η υποκρισία τους ξεπερνά κάθε όριο.

Για δεύτερη μέρα σήμερα και με αφορμή τους ανθρώπους που περίμεναν να πάρουν μια σακούλα φρούτα ή λαχανικά από τους παραγωγούς, ορισμένα αστικά μέσα ενημέρωσης  μιλάνε για δυστυχία και εικόνες ντροπής.
Είναι οι ίδιοι που προβάλλουν σαν αναγκαιότητα τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που προσθέτουν νέα βάσανα στο λαό.

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ - Άφαντος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης στις επανειλημμένες ερωτήσεις της Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ




Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης να μην εμφανίζεται κανείς και να μένουν αναπάντητες ερωτήσεις, που έχει καταθέσει η Αλέκα Παπαρήγα, προς τον Πρωθυπουργό, για οξυμένα λαϊκά προβήματα, όπως τα προβλήματα της φτωχομεσαίας αγροτιάς, για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, τη φοροαφαίμαξη, των λαϊκών στρωμάτων, την άμεση κατάργηση των φορολογικών χαρατσιών, τα επείγοντα ζητήματα της ανακούφισης των εργαζομένων και ανέργων, για την πορεία της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Εξαθλιώνουν το λαό - επιδοτούν τρομοκράτες! Του Νίκου Μπογιόπουλου.


Εξαθλιώνουν το λαό - επιδοτούν τρομοκράτες! Του Νίκου Μπογιόπουλου.



Η Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Γενάρη ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, είναι η χώρα που διαθέτει το υψηλότερο - μετά τις ΗΠΑ - ποσοστό του ΑΕΠ της υπέρ στρατιωτικών δαπανών για το ΝΑΤΟ.

Το ποσοστό αυτό την τελευταία διετία διαμορφώθηκε στο 2,1% του ΑΕΠ της χώρας.

Με άλλα λόγια, μόνο την τελευταία διετία, η Ελλάδα έχει πληρώσει στο ΝΑΤΟ τουλάχιστον 8,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue : Ξανά πρώτος οριακά ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 29 % έναντι 28,5 % της Ν.Δ. Στο 5,5 % η εκτίμηση για το Κ.Κ.Ε., ενώ η δημοτικότητα της Αλέκας Παπαρήγα ανεβαίνει 6 % ( ! ) στο 31 % μέσα σε ένα μήνα. Τι άλλαξε στις δημοτικότητες του Κ.Κ.Ε και της Αλέκας Παπαρήγα από την εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ως σήμερα.Του Red Star.

Δημοσκόπηση της Public Issue 


Δεν θα σταθώ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων , αφού δεν έχουμε εντυπωσιακές αλλαγές πέρα ίσως της ανόδου της Χ.Α. στο 11,5 % από το 10 %.Να αναφερθώ πάντως στα λοιπά κόμματα που αθρόιζουν 4 ,5 %, οι Οικολόγοι Πράσινοι βρίσκονται στο 1,5 % και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α στο 1 %.Τα υπόλοιπα δεν ξεπερνούν το καθένα το 1 % και συνολικά μαζεύουν μόλις 2 %

Δημοτικότητες Πολιτικών Αρχηγών