Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ταραμοσαλάτα καταθέσεων...Της Λιάνας Κανέλλη.


Και ξαφνικά οι Κύπριοι από... υπερφίαλα τραπεζολαμόγια, μετετράπησαν εν μια νυκτί σε ψύχραιμους, σκληροτράχηλους, μεσογειακής ράτσας ανθεκτικούς και σιωπηλούς πατριώτες. 


Αυτή, είτε αρέσει είτε όχι, είναι η εντός ολίγων ημερών αντιφατική, αντεστραμμένη κατά το δοκούν των επικοινωνιακών πρωτίστως συμφερόντων, εικόνα ενός λαού που προσπαθεί εκ νέου να επιζήσει, να βαστάξει μια ακριβοπληρωμένη ποιότητα σύγχρονης ζωής, να ορθώσει αντοχή απέναντι σε μια ωμή και κυνική απειλή.

Επέμβαση των ΜΑΤ εναντίον των κατοίκων στα διόδια Αιγινίου.


Επέμβαση των ΜΑΤ, σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00, της Κυριακής, εναντίον των κατοίκων του δήμου Πύδνας Κολινδρού, που είχαν ανοίξει από τις 13:00, τα διόδια Αιγινίου στην Πιερία.



Οι αστυνομικές δυνάμεις, επιχείρησαν να συλλάβουν τον δήμαρχο, αλλά και τον δημοτικό Σύμβουλο του ΚΚΕ, εκλεγμένο με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστα Δανιηλίδη.

Συνέντευξη της Αλέκας Παπαρήγα στην εφημερίδα «RealNews».


«Ραγδαίες εξελίξεις μπορεί να πυροδοτηθούν ανά πάσα στιγμή, καθώς η κρίση και οι αντιθέσεις βαθαίνουν στην Ευρωζώνη, αλλά το ζήτημα είναι να σφραγίσει τις εξελίξεις ο λαός και όχι να είναι θύμα των αντιθέσεων της πλουτοκρατίας». 


Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην στην εφημερίδα  «RealNews» της Κυριακής 31 Μάρτη.