Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Μάχη για να «βουλιάξει» το Σύνταγμα την 1η του Νοέμβρη !



Η επιτυχία του πανελλαδικού συλλαλητηρίου θα κριθεί από τη δουλειά εργάτη τον εργάτη τις μέρες που απομένουν



Δέκα μέρες απομένουν για το πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.Πλέον, όλο το βάρος πέφτει στην οργάνωση της δουλειάς, ώστε το Σάββατο, 1 Νοέμβρη, να βουλιάξει το Σύνταγμα από τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζόμενων, ανέργων, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών, νεολαίων και γυναικών.
Η επιτυχία της πανελλαδικής λαϊκής κινητοποίησης δεν εξαρτάται μόνο από τον εργατόκοσμο που θα μετακινηθεί οργανωμένα και με κάθε μέσο από την επαρχία, αλλά και από τη δουλειά που θα κάνουν τα συνδικάτα της Αττικής, ώστε η συμμετοχή στο συλλαλητήριο να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Συνεχίζονται οι σημαντικές επαφές της αντιπροσωπείας της ΚΕ του ΚΚΕ στην Κούβα.

Η αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που βρίσκεται στην Κούβα, προσκεκλημένη του ΚΚ Κούβας συνέχισε και σήμερα τις επαφές στην Αβάνα. 


Σήμερα συναντήθηκε στην έδρα της ΚΕ του ΚΚ Κούβας με τον Χοσέ Ραμόν Μπαλαγκέρ Καβρέρα, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚ Κούβας και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, στη διάρκεια της οποίας έγινε ευρεία ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στις δυο χώρες και για διεθνή ζητήματα.