Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τους «πονάει» η δράση του ΚΚΕ...


Τους «πονάει» η δράση του ΚΚΕ...Επίκαιρο άρθρο του Ριζοσπάστη.


Το μπαγιάτικο και αποκρουστικό παραμύθι περί «κομμουνιστικού δακτύλου» και «υποκινούμενων από το ΚΚΕ κινητοποιήσεων» επαναφέρει η κυβέρνηση για να δικαιολογήσει την κλιμάκωση του αυταρχισμού και της καταστολής σε βάρος των λαϊκών αγώνων, επιβεβαιώνοντας, εκτός των άλλων, το μίσος που τη διακατέχει απέναντι στο ταξικό κίνημα, το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. «Η κυβέρνηση βρίσκεται απέναντι σε πιέσεις ομάδων που οργανώνονται, είτε από το ΚΚΕ, είτε από κοινωνικές μειοψηφίες», είναι το μήνυμα που εκπέμπουν οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου.

Η ΟΝΝΕΔ μας περνάει για ηλίθιους; - Από τα "Κουμούνια θα σας κάνουμε σαπούνια" και "ΔΑΠάρα, ΔΑΠάρα, γαμιέται ο Τσε Γκεβάρα" στο η "Η Βία δεν έχει χρώμα" - Αναδημοσίευση από το LEFT.GR

Η ΟΝΝΕΔ του Καλαμπόκα, η ΟΝΝΕΔ των τραμπούκων, η ΟΝΝΕΔ των μπράβων ξεκινά καμπάνια ενάντια... στη βία των άκρων και κάνει περήφανο το Φαήλο Κρανιδιώτη.


Μιλάμε, βεβαίως βεβαίως, για την οργάνωση του δολοφόνου Καλαμπόκα. Επειδή, όμως, η ίδια η ΟΝΝΕΔ αποποιείται το παρελθόν της, εμείς θα παρουσιάσουμε λίγα μόνο πρόσφατα παραδείγματα απαράμιλλου τραμπουκισμού, που μάλιστα κατηγοριοποιείται:

Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης


Όταν οι φόροι βαφτίζονται παροχές !




Με τις εξαγγελίες της η τρικομματική κυβέρνηση βαφτίζει τους φόρους παροχές. Συνεχίζεται η πολιτική κοροϊδίας και αφαίμαξης των μικρών και μεσαίων αγροτών μέχρι το στραγγαλισμό τους, προκειμένου να κυριαρχήσουν οι μεγάλες καπιταλιστικές μονάδες!

Επίθεση Χρυσαυγιτών στους Γιατρούς του Κόσμου στο Πέραμα ! - Μετά τους γιατρούς ποιοι θα είναι οι επόμενοι ;


Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου προέβησαν σήμερα μέλη της Χρυσής Αυγής στο πολυϊατρείο του Περάματος, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, μιλώντας στο tvxs.gr. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στην περιοχή του Περάματος λόγω πορείας που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Κινητοποίηση την Τρίτη 12/2, τη μέρα που δικάζονται οι 35 συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ


Κάλεσμα στους εργαζόμενους απευθύνουν σωματεία, συνδικάτα και φορείς για μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της Τρίτη 12 Φλεβάρη, οπότε και οδηγούνται στα δικαστήρια οι 35 συνδικαλιστές, στελέχη του ταξικού κινήματος που συνελήφθησαν στο υπουργείο Εργασίας, αφού πρώτα δέχτηκαν άγρια επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ μέσα στο υπουργείο, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις άκρως προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό.

Δεύτερη άρση της ασυλίας από τη βουλή, του ναζί Ηλία Κασιδιάρη.ρη.


Ενώπιον της Δικαιοσύνης ως κατηγορούμενος
αναμένεται να βρεθεί το προσεχές διάστημα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για την υπόθεση της χειροδικίας εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στων νησιωτών την ολόμαυρη ράχη... Γράφει: ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ



Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ






Οπως προκύπτει από τις τοποθετήσεις των κυβερνώντων, ο μεγαλύτερος εχθρός των νησιωτών στην Ελλάδα είναι... οι ναυτεργάτες.
Αυτοί, οι ναυτεργάτες, με τις απεργίες και με τις διεκδικήσεις τους «λειτουργούν καταστροφικά εις βάρος των νησιωτών».
Ετσι ισχυρίζονται οι κυβερνώντες.

Ισπανία: Ο Ραχόι βουτηγμένος στα σκάνδαλα- «Άντρο ανομίας» το Partido Popular, αδερφό κόμμα της ΝΔ στην Ισπανία

Του Αλέξανδρου Μπαβέα

Την ίδια ώρα που η ελληνική τρικομματική  κυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διεξάγει μια ανελέητη επίθεση κατά της ελληνικής εργατικής τάξης και του εργατικού κινήματος με παράνομες επιτάξεις, ωμή καταστολή και κυνήγι μαγισσών, ας δούμε τι κάνει το «αδερφό» κόμμα της ΝΔ στην Ισπανία.
Η εφημερίδα El País δημοσίευσε την Πέμπτη στοιχεία που αποκαλύπτουν εντεκάχρονη διαφθορά κατά συρροή από το κυβερνόν Λαϊκό Κόμμα (Partido Popular ή απλά «PP») της Ισπανίας, το οποίο ανήκει, όπως και η ΝΔ, στο Λαϊκό Ευρωπαϊκό Κόμμα. Οι αποκαλύψεις αυτές προκάλεσαν μεγάλη κατακραυγή και την Παρασκευή και το Σάββατο οι μεγαλύτερες πόλεις της Ισπανίας είχαν γεμίσει με διαδηλωτές που απαιτούσαν την παραίτηση του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι και της κυβέρνησής του.